Neler Yeni

Yapılmasi Gereken Okul Reformları | Pisikoloji

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Sozellere okutulan psikoloji mantik ve sosyoloji derslerini eşit ağırlıkta secebildigin bir sistem var bence bu bile bozuk oldugunun kanıtı olmaya yeter.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Düzenlendi

Son düzenleme:

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam kaç ay oldu okula gideli yer değiştiricem diyorum yok diyor kafanı yiyicem anlatıyorum kafamın sözele basmadığını oda dıylrki yapan her yerde yapar gerçekten küfür etmek istemiyorum adam üzerime üzerime geliyor en azından meslek lisesine gitseydim daha iyiydi en azından pc bölümüne giderdim ilgi alanım burada anca kuran oku şahsen kuranın bana iş bulmakta bir faydası olmayacak diye düşünüyorum ama hala anlamıyor bunu kendisine söylüyorum bakın o kadar inatcı ki dinle uğraşan birisine açık bir şekilde diyorum ki namaz kılmak istemiyorum boşa zaman kaybı olduğunu düşünüyorum diye kavga ettik misafirlerin yanında adam he olum bir kere olsun tmm sen haklısın diyor hayır bi de namaza camiye gidiyor lan sen virüs geçirmiş insansın niye camiye gidiyon yani cahilliğe her zaman nefret etmişimdir aadice öğrenmek isteyenler ve fikir üretebilen kişiler hariç tabi ben asıl öyle kişilere insan derim
İmamlık, hocalik için imam hatip te okumak gerekmiyor hafiz olmak gerekiyor de hocam

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Düzenlendi

Son düzenleme:

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
O zaman hafız ol diyecek yav ben nereden geldim bu dünyaya ya
Hocam sizde yalandan da olsa dine bağlıymış gibi gözükün işte o zaman azda olsa serbest bırakir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sizde yalandan da olsa dine bağlıymış gibi gözükün işte o zaman azda olsa serbest bırakir
Veya yakındaki yerlerden yardım isteyin karakol vs. Zorla dini eğitim gördüğünüzü fln belirtin

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Hocam yakınlarınızdan vs. Yardım isteyin bence zorla imam hatip e gitmeyin
Babanıza dinde zorlama fln yoktur diyin
Hocalardan vs. Yardım isteyin
Çünkü imam hatip liseleri dine odaklı (bunu söylememe gerek yoktu sanırım :) )
Sayısal odaklı liseler sanırım fen liseleri var
@Rennes liseler hakkında bilgili birisi liseler hakkında yardımcı olabilir
Konu ne yardımcı olayım minibüsteyim bakamıyorum

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Konu ne yardımcı olayım minibüsteyim bakamıyorum
Aga arkadaş zorla imam hatip lisesinde okuyor babasının zoruyla eğer başarabilirse lisesini değiştirecek arkadaş genel olarak sayısal dersleri seviyorum diyor ona bi sayısal ön planda lise önermeni istediydim

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Aga arkadaş zorla imam hatip lisesinde okuyor babasının zoruyla eğer başarabilirse lisesini değiştirecek arkadaş genel olarak sayısal dersleri seviyorum diyor ona bi sayısal ön planda lise önermeni istediydim
Kaçıncı sınıf?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,932
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Düzenlendi

Son düzenleme:

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Hocam zorla değil yani ama istemiyorum şuan namaz kılmaktan vazgeçerim yani yani cumaya filan gidiyoruz da normali ıstemıyorum aslında biraz saçma geliyor ve Allahı da sevmiyorum değil bakın örneğin öğle namazına yetisebildigim için öğle namazına beni göndermek istiyordu ama lan düşünüyorum düşünüyorum Allah bizi seviyorsa sağlığımızı tehlikeye atmamızı da istemiyordur simdi ben niye gideyim diyorum namaza diyorum öyle kalıyor yani karakolluk bir durum yok aslında ben kendim ikna etmeye çalışacağım eğer ki okulumu değiştirmezse de kendi bilir bir gün bende kendi evime çıkacagımı düşünüyorum ona bu konulardan bahsederim o zaman yapmak zorunda kalır diye düşünüyorum
Tamam hocam ben inatçı dediğiniz için öyle düşündüm anlattığınıza göre babanız bana çok inatçı geldi ve bu tarz inatçı insanlar gerekirse şiddet bile uyguluyorlar inatlarından vazgeçmemek için o yüzden öyle dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,106
Üyeler
169,673
Son üye
yasin Bozkurt
Top Bottom