Kral şu videodan beni içeri alsınlar şeref duyarım. Etinden korkanın kemiğini... hesabı. Sözlerimin arkasındayım. Yanlışlarım yok demiyorum. Elbette yanlışlarım olabilir ve dile getirildiği takdirde seve seve düzeltirim.Gerçekten harika olmuş kendine dikkat et hocam akşamına ters kelepçe takarlar filan haberimiz olsun gündem yaparız
Çok teşekkür ederim vaktini ayırıp izlediğin için.Eline emeğine yüreğine sağlık harika olmuş
Rica ederim. Umarım bu depremden sorumlu olan tüm yetkili kişiler, ölmeden bu olanların hesabını verirler.gayet güzel olmuş bir depremzede olarak size teşekkür ederim video için
1-Videoda kullandığım kullanmadığım tüm fotoğraf, belge, video ve efektler elimde mevcut. Hangisi olduğunu özelden yazarsanız paylaşabilirim. Fakat hiç izlemediyseniz tavsiye etmiyorum. Gerçekten rahatsız etti beni.Faydası olur. Hocam bu videoda kullanmadığınız o görüntüleri nereden bulabilirim bir fikriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu arada videoyu youtube da paylaştıktan sonra linkine buraya atmayı unutmayın.
Teşekkür ederimKopyala yapıştır ama olsun anlamlı eline sağlık
Daha yüklemedim. Show TV'nin olduğu kısımda bir telif sorunu var onu çözdüm. Fakat bu akşam yükleyeceğim.Hocam Youtube yüklediniz mi? Linki atabilir misiniz?
Kral drive'da çok kısık geliyor anlamadığım şekilde. Normalde yüksek. Youtube'da sorun olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim.Kendi sesini biraz daha yükselt
Attığınız zaman beni etiketlerseniz sevinirimDaha yüklemedim. Show TV'nin olduğu kısımda bir telif sorunu var onu çözdüm. Fakat bu akşam yükleyeceğim.
Dostum şuan vaktim yok ama ilk defaya hiç benzemiyor. Eline sağlıkDostlar, henüz üzerinden 3 ay bile geçmediği halde, insanların, terörün 40 yılda alamadığı canı 1.5 dakikada alan depremi unutmasına engel olmak için. Depremzede büyüklerimin, küçüklerimin yaralarını deşmeden fakat diğer herkesin de o yaranın varlığını unutmamaları için bir video yapmak istedim. Unutturmamak en azından kendimin unutmaması için. Videoyu yayınlamak konusunda kararsızım. Gerek siyasi gerek vicdani sebeplerden ötürü. İçinde çok ağır görüntüler olmasa da canınızın sıkılacağına eminim. Bu sebeple, videoyu izleyip, yayınlamadan önce tavsiyeler verirseniz son düzenlemeleri yapıp yayınlamak istiyorum. En azından seçimden önce. Videoyu youtube üzerinden yayınlamayı düşünüyorum. Video hakkında taşlamalarınızı esirgemeyin lütfen.
Not: Hayatımda ilk defa video yaptım. Bu süreç benim için hareket eden bir trenin önüne ray döşemekten farksızdı. Ufak acemiliklerin, saçmalıkların kusuruna bakmazsanız sevinirim.)
Video: https://drive.google.com/file/d/13ugxPCdS7v95iXKYQdRUub4jZvmO3nUI/view?usp=sharing
Teşekkür ederim.Dostum şuan vaktim yok ama ilk defaya hiç benzemiyor. Eline sağlık
Attığınız zaman beni etiketlerseniz sevinirim