Yaptığım Oyun - Stack Game (Forum'a özel erken erişim)

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Bildiğiniz üzere bir süredir programcılıkla ilgileniyorum. İlk oyunumu yaptım. Yaptım denemez tam ama baştan bilgisayara uyarlayarak, telefonda oynadığımız/oynayabildiğiniz bir oyunu yaptım. Stack Game

Saat 03:00 civarı Epic Games formunu doldurdum. Onaylanması için dualarınızı eksik etmeyin :)

Linux Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

Windows Platformu için Oyunu İndir!
VirüsTotal

NOT: 1 adet virüs programı uyarı vermiş ama, daha bilindik ve güvenilir olan programlarda sorun bulunmamış. Rahatlıkla indirebilirsiniz.

~KaanCK

Hataları bana özelden bildirebilirsiniz.

Bu Hatayı Düzeltmek için .exe dosyasının ismini Computer - Stack Game veya Computer - Stack Game.exe yapabilirsiniz.
1595142837237.png

Son düzenleme:
Helal olsun be.
O yaşta büyük bir iş gerçekten.
Nasıl başladın programcılığa bize de bir şey de çünkü başlamak istiyorum ama üşeniyorum :D.

Nasıl başladın programcılığa bize de bir şey de çünkü başlamak istiyorum ama üşeniyorum :D.
Unity Oyun Motoru ile oyun yaparsan C# bilmen gerek scriptler için.

script ile ayarlıyorsun çoğu şeyi.

1 yıldır öğrenmek istiyorum ama hep bırakmıştım yarıda. Şimdi daha iyi öğrendim.
Oyunu yapması ne kadar sürdü?Hanggi dillerden yararlandın falan?Bu arada tebrikler,inşAllah iyi yerlere gelirsin.:)

Oyunu yapması ne kadar sürdü?Hanggi dillerden yararlandın falan?Bu arada tebrikler,inşAllah iyi yerlere gelirsin.:)
Teşekkürler.
2 Gündür uğraşıyorum. Ama aralıksız yaptım :D Sırtım ağrıdı.
Unity için C# bilmek yeterli.

Yeni nesil çözmüş bu işleri
Ben geçen sene c# forum uygylaması yapasıya canım çıkıyordu adam kalkmış oyun yapmış vay anasını
(Başlıyorum btk akademi şeysine hayırlısı bakalım)

Teşekkürler.
2 Gündür uğraşıyorum. Ama aralıksız yaptım :D Sırtım ağrıdı.
Unity için C# bilmek yeterli.
Oyun için ilk izlenim bence şu şekilde:Arka plan çok düz duruyor onu daha hareketli hale getirebilirsin yada şöyle yapabilirsin rastgele seviyelerde altınlar olsun,onları biriktirip arka plan satın alabilelim vb.:)
Bu arada C# yi internetten öğrendin galiba.Önerdiğin kaynak var mı?

Oyun için ilk izlenim bence şu şekilde:Arka plan çok düz duruyor onu daha hareketli hale getirebilirsin yada şöyle yapabilirsin rastgele seviyelerde altınlar olsun,onları biriktirip arka plan satın alabilelim vb.:)
Şu nasıl yapılır videolarına falan bakabilirsin. Orta derecedede olsa öğrenirsin. Aklımda kanal falan yok şuan. Udemy'e bakabilirsin.

MURAT YÜCEDAĞ var onun kitabını alıp yapabilirsin bi kaç şey gayet iyi

Geri