Neler Yeni

Yaptığım tanıtım filmi olmuş mu?

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

Şimdi şöyle bir video yaptım markanın tanınması için ben buna reklamda vericem ama video bir kere olmuş mu yani bakıldığında tanıtım filmi gibi duruyor mu? Mobilden yaptım kısa zaman sonra pc alıcam oradan daha iyi şeyler yapabilir miyim? Eksikleride yazarsanız çok sevinirim 🙌

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Revize- sürekli knk opacity geçiş ve cut geçiş yapmışsın bence bayıyor arada farklı geçişler olabilir aynı şekilde opacity geçişinde arka plan yazıdan önce gittiği için yazı diğer sayfanın ortasına kalıyor onun yerine yazıya da bir text_out animasyonu verebilirsin daha hoş olur geri kalanı zaten dış çekim ona bir şey diyemem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra after dan yapıyorsan easy ease ver resim geçilerine zoom in ve zoom outlara

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neyi tanittiginiz belli degil, somine ozellikleri falan tanitilirsa daha iyi olur.
Sağol kanka değerlendireceğim

Revize- sürekli knk opacity geçiş ve cut geçiş yapmışsın bence bayıyor arada farklı geçişler olabilir aynı şekilde opacity geçişinde arka plan yazıdan önce gittiği için yazı diğer sayfanın ortasına kalıyor onun yerine yazıya da bir text_out animasyonu verebilirsin daha hoş olur geri kalanı zaten dış çekim ona bir şey diyemem.

Ekstra after dan yapıyorsan easy ease ver resim geçilerine zoom in ve zoom outlara
İmovie’den yaptım ben en iyisi tekrardan başlıyım çünkü imovie’nin bazı hazır editleriyle hazırladım bir efekt eklenmiyor birde

Son düzenleme:

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Donald
abi halka arz ne zaman

TahinPekmez

80+ Silver
kalite dedikten sonra Ürünü yakından onemli noktalarını göster, musteri memnuyeti alışveriş derken gülen memnun kalan insan gostermen şart. kendi yerinizi gostererek de guven verin. Teaser gibi olmus evet ama eksikler var dedigim.gibi

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
kalite dedikten sonra Ürünü yakından onemli noktalarını göster, musteri memnuyeti alışveriş derken gülen memnun kalan insan gostermen şart. kendi yerinizi gostererek de guven verin. Teaser gibi olmus evet ama eksikler var dedigim.gibi
adam editini yapmıyor mu sadece ? videolar şirketten gelen dış çekim değil mi ?

videolar fotograflar

Sağol kanka değerlendireceğim

İmovie’den yaptım ben en iyisi tekrardan başlıyım çünkü imovie’nin bazı hazır editleriyle hazırladım bir efekt eklenmiyor birde
he bilmiyorum o prgramı

Son düzenleme:

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

videolar fotograflar

he bilmiyorum o prgramı
Şirket babamın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

Şimdi şöyle bir video yaptım markanın tanınması için ben buna reklamda vericem ama video bir kere olmuş mu yani bakıldığında tanıtım filmi gibi duruyor mu? Mobilden yaptım kısa zaman sonra pc alıcam oradan daha iyi şeyler yapabilir miyim? Eksikleride yazarsanız çok sevinirim 🙌
Kanka görüntüleri atarmısın müsait olunca bir şeyler deneyeceğim daha sonra buraya yollarım

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652