Yaptığım Trap Beat nasıl olmuş? (9)

Hüü bende yapıcam diyorum ama sınav stresinden ders videosu izliyorum ama bende yapcam hüü

şarkı müq btw bu arada

Bence çok iyi olmuş. Elleriene sağlık

Sadece beat olarak dinleyince güzel ama bunun üstüne söz gelmesi zor olur gibime geliyor. Ayrıca baslar fazla yüksek, bass severim ama bu rahatsız edici bir şekilde diğer seslerden yüksek.
Eline sağlık.

Kickler ve basslar aşırı yüksek kulak tırmalıyor bi tık kısılsa daha iyi olabilirmiş ama genede güzel.

Sadece beat olarak dinleyince güzel ama bunun üstüne söz gelmesi zor olur gibime geliyor. Ayrıca baslar fazla yüksek, bass severim ama bu rahatsız edici bir şekilde diğer seslerden yüksek.
Eline sağlık.
Eleştirin için teşekkür ederim bende bas çok sevdiğim için yaptim genelde kendim dinliyorum yaptığım beatleri onun için biraz fazla oldugunun farkindayim bundan sonra dikkat ederim daha çok

Bizimde aynı,bence yine ertelenir ya 2 hafta kala başlarım ben yine çalışmaya
valla bu sefer konular zor matematiği 3 günde zar zor konuları sınavın son konusuna anca yetiştirdim şuanki ders konusunda değilim ben sadece ss alıp yazıyorum ben galiba yapamicam bu dönem

valla bu sefer konular zor matematiği 3 günde zar zor konuları sınavın son konusuna anca yetiştirdim şuanki ders konusunda değilim ben sadece ss alıp yazıyorum ben galiba yapamicam bu dönem
Bu sefer çok konu var haklisin ben 10.sinifim sadece fonksiyonlar bile çok uzun

Geri