[YARDIM] 4GB DDR5 RAMLİ APU Laptopa Windows 10 Önerisi Yapar Mısınız?

Reaksiyon skoru
1,974
direkt başlıktaki gibi kardolar 4gb ddr5 ram var gömülü yükselmiyor win11 de de aşırı kasma donma oluyor düzelmiyor. Benim istediğim ise win10 olsun ve de bu işleri yapabilir olsun hani 4 gb ram ve amd ryzen 5 7520u işlemci var. İlk defa böyle bi laptop geçti elime bu yüzden modlu win10 önerinizi bekliyorum en azından bu pc de cs girebilecek şekilde.

WindowsXLite kullanabilirsin

Oyun çalıştırır mı bilmiyorum ama windows 10 home, single language falan kurdunuz mu çok daha eski bilgisayarda kullanmışlığım var ben sorun yaşamamıştım.
yok ne yazık ki sadece pro sürümü var elimde tek isteğim o cihazda da 40-50 fps de olsa cs2 girmek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

WindowsXLite kullanabilirsin
redditte güvenilir değil diye yazmışlar onun için ama

yok ne yazık ki sadece pro sürümü var elimde tek isteğim o cihazda da 40-50 fps de olsa cs2 girmek
Farklı bilgisayar varsa microsoft un kendi sitesinden indirip usb ye yükleyebilirsin yoksa bile internet hızına bağlı 30 dk için bir bilgisayar ayarlayabilirsen de olur yanlış anlaşılmasın bazı kişilere çok basit tavsiyeler veriyormuşum gibi görünebilir sadece modlu win sürümlerine nedense hiç güvenmiyorum ben onun için söylüyorum.

Farklı bilgisayar varsa microsoft un kendi sitesinden indirip usb ye yükleyebilirsin yoksa bile internet hızına bağlı 30 dk için bir bilgisayar ayarlayabilirsen de olur yanlış anlaşılmasın bazı kişilere çok basit tavsiyeler veriyormuşum gibi görünebilir sadece modlu win sürümlerine nedense hiç güvenmiyorum ben onun için söylüyorum.
home kurduğumda ne yapmam lazım bu pc ile cs2 de 40-50fps almak için?

Ben bir süre kullandım bir sıkıntısını görmedim de onu tüm custom os'ler için söylüyorlardır.
Sence bu xlite ı kursam win10 olanını cs2 girebilir miyim bu cihazdan m2 ssd var ddr5 4 gb ram var entegre ryzen 5 7520u amd 600m onboard grafik kartı var

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

redditte güvenilir değil diye yazmışlar onun için ama
Xlite kısmen güvenilir. Birçok taramadan temiz çıkıyor. Sürücü yedeğini almadan geçmeyin.
Malwarebytes mrt locker buluyor.
Bazı görsel düzenlemesi yapan uygulamaları tracking yapabilir onu kaldırabilirsiniz. (Startisback ve tema programı vs.)
Güvenilir olmayan kısmı modifiye windows temel dosyaları. Bunlar sistemin temel özellikleri sağlamamasına rağmen kandırıp/bypass edip açıyor.
Çoğu kaldırılan özellik sitesinde belirtiliyor.
Defender açık kullanabiliyorsunuz.
Güvenlik endişeniz varsa hassas verilerinizi telefon üzerinden halledin.

direkt başlıktaki gibi kardolar 4gb ddr5 ram var gömülü yükselmiyor win11 de de aşırı kasma donma oluyor düzelmiyor. Benim istediğim ise win10 olsun ve de bu işleri yapabilir olsun hani 4 gb ram ve amd ryzen 5 7520u işlemci var. İlk defa böyle bi laptop geçti elime bu yüzden modlu win10 önerinizi bekliyorum en azından bu pc de cs girebilecek şekilde.
Windowsu yükle sysmain windows update windows search hizmetlerini kapat aradaki farkı hissedeceksin

Xlite kısmen güvenilir. Birçok taramadan temiz çıkıyor. Sürücü yedeğini almadan geçmeyin.
Malwarebytes mrt locker buluyor.
Bazı görsel düzenlemesi yapan uygulamaları tracking yapabilir onu kaldırabilirsiniz. (Startisback ve tema programı vs.)
Güvenilir olmayan kısmı modifiye windows temel dosyaları. Bunlar sistemin temel özellikleri sağlamamasına rağmen kandırıp/bypass edip açıyor.
Çoğu kaldırılan özellik sitesinde belirtiliyor.
Defender açık kullanabiliyorsunuz.
Güvenlik endişeniz varsa hassas verilerinizi telefon üzerinden halledin.
teşekkürler
Windowsu yükle sysmain windows update windows search hizmetlerini kapat aradaki farkı hissedeceksin
istediğim fark şu şu an cs2 açınca pc 10 fps veriyor amacım 40-50fps almak
ghostspectre superlite
bakacağım
modlu yerine ltsc sürümü kullansan daha mantıklı
o da aynı işi mi yapıyor hani cs2 açtırır mı bu laptopa?

Geri