Neler Yeni

[YARDIM] 5600xt grafik sorunu. bu sorunun ismini bilen var mı?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yaşadığım sorunun linkini bırakıyorum. 5600xt grafik sorunu - YouTube

çözüm için denediklerim; whql driverların tamamını kaldırıp tekrar yükleyip denedim, oyun ayarlarını en düşüğe ve en yükseğe aldım, freesync açık, kapalı denedim. ekran kartı ayarlarını kurcaladım. hatta üzerine denk geldi format bile attım. ama sonuç aynı. bu sorunun ismi nedir? internette arayamıyorum bile. bilen varsa aydınlatsın.

oyun project cars 3. steamden alındı. başka hiç bir oyunda yok ancak başka hiç bir bilgisayarda da bu oyundaki hata yok.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
WHQL lisanslı son sürücüyü deneyin, Freesync açıksa kapatın.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
WHQL lisanslı son sürücüyü deneyin, Freesync açıksa kapatın.
çözüm için denediklerim; whql driverların tamamını kaldırıp tekrar yükleyip denedim, oyun ayarlarını en düşüğe ve en yükseğe aldım, freesync açık, kapalı denedim. ekran kartı ayarlarını kurcaladım. hatta üzerine denk geldi format bile attım. ama sonuç aynı.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Arka planda olan uygulamaları alta alıp dener misin? ALT+TAB yapınca hiç bir uygulama kalmasın.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sadece bu oyunda bu sorunu yaşıyorsanız oyunun yapımcısına durumu e-mail yoluyla anlatın. Sorunu %99 çözer onlar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arka planda olan uygulamaları alta alıp dener misin? ALT+TAB yapınca hiç bir uygulama kalmasın.
formattan sonra sadece bu oyunu yükleyip denedim. bırak açık olmayı, program yüklü değilken bile aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece bu oyunda bu sorunu yaşıyorsanız oyunun yapımcısına durumu e-mail yoluyla anlatın. Sorunu %99 çözer onlar.
sorunun ismini bilmiyorum. internette arayayım dedim, grafikler parlıyor yazdım çıkmadı, glare yazdım çıkmadı, flash yazdım çıkmadı. yanıp sönüyor ve blink de yazdım. yine çıkmadı. sorunun adını bulsam daha kolay olacak işim :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
formattan sonra sadece bu oyunu yükleyip denedim. bırak açık olmayı, program yüklü değilken bile aynı.

sorunun ismini bilmiyorum. internette arayayım dedim, grafikler parlıyor yazdım çıkmadı, glare yazdım çıkmadı, flash yazdım çıkmadı. yanıp sönüyor ve blink de yazdım. yine çıkmadı. sorunun adını bulsam daha kolay olacak işim :D
Aslında sorunun adına pek ihtiyacınız yok. E-mail konusunda "X oyununda şöyle bir sorunum var" diye başlık koyar sonra videoyu atarsınız.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Aslında sorunun adına pek ihtiyacınız yok. E-mail konusunda "X oyununda şöyle bir sorunum var" diye başlık koyar sonra videoyu atarsınız.
ticket gönderdim umarım çözüm üretirler. oyuna bi ton para verdim oynayasım gelmiyor :D

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Sorunun adı Texture shimmering olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,181
Üyeler
165,481
Son üye
imKxy
Top Bottom