Neler Yeni

Yardim!!! Akim Korumali Pri̇ze Normal Pri̇z Takmak

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar benim bilgisayarım ile duvardaki priz arasında 4 - 5 metre var. 4 - 5 metrelik akım korumalı priz bulamıyorum bulsamda çok pahalı oluyo. Ben 1.5 metre tunçmatik akım korumalı alsam onada eski akım korumasız uzatmayı taksam eski prizede pcnin kablolarını bağlasam akım korumalı priz iş yapar mı?

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Kerem
Özellikle belirtiliyor direkt prize bağlayın diye ama sen bilirsin.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
MEHMET
Arkadaşlar benim bilgisayarım ile duvardaki priz arasında 4 - 5 metre var. 4 - 5 metrelik akım korumalı priz bulamıyorum bulsamda çok pahalı oluyo. Ben 1.5 metre tunçmatik akım korumalı alsam onada eski akım korumasız uzatmayı taksam eski prizede pcnin kablolarını bağlasam akım korumalı priz iş yapar mı?
Direk prize bağlı olan tekli akım korumalı prizlerden alabilirsin. Kaliteli bir uzatma kablosu ile çalıştırabilirsin. Mesela şöyle örnek vereyim. Bende derin dondurucu var. Prizle konumu arası 4 mt den biraz fazla. Prize tekli akım korumalı priz taktım, ucuna da uzatmayı. Servis bunun sağlıklı olduğunu söylemişti.
Yine de karar senin.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Direk prize bağlı olan tekli akım korumalı prizlerden alabilirsin. Kaliteli bir uzatma kablosu ile çalıştırabilirsin. Mesela şöyle örnek vereyim. Bende derin dondurucu var. Prizle konumu arası 4 mt den biraz fazla. Prize tekli akım korumalı priz taktım, ucuna da uzatmayı. Servis bunun sağlıklı olduğunu söylemişti.
Yine de karar senin.
Dediğiniz mantıklıymış hocam yani direkt duvardaki prize takmalı tekli priz alayım onada akım korumasız prizi bağlayım değil mi?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

mdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
MEHMET

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Tunçmatik falan kesinlikle önermem. Vikonunda başarılı olduğu yer priz ve anahtarlar. Akım koruması konusunda en iyi marka Schneider'dir. Benim bizzat elektrik teknikeri olarak önerebileceğim marka bu kardeşim. Evde bütün cihazlarda bu markayı kullanıyorum.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Tunçmatik falan kesinlikle önermem. Vikonunda başarılı olduğu yer priz ve anahtarlar. Akım koruması konusunda en iyi marka Schneider'dir. Benim bizzat elektrik teknikeri olarak önerebileceğim marka bu kardeşim. Evde bütün cihazlarda bu markayı kullanıyorum.
Tamam abi çok teşekkürler

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Berkay BABUCCU
Geçen eve taşındım TV+ internet baglatiyorum.Prizi çıkardım koydum adamın önüne.Abi dedi kaliteli birşeye benziyor dedi.Dedim Dünyanın en iyisi.Aldi kutusunu inceledi bende Alacam dedi. Prizi gören dokunan birisinin almama ihtimali yok.Kalite akmıyor kalite prize işlenmiş..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,718
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom