Neler Yeni

Yardim!!! Akim Korumali Pri̇ze Normal Pri̇z Takmak

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
akım korumalı prizi elektrikçiye götür güzel bir kablo taktır 4 5 metre
daha iyi olacaktır.
Hocam Scheinderin tekli akım korumalı prizini alıp duvara bağlıycam onada elimdeki uzatmayı bağlayacağım bunu yapmak mi daha mantikli yoksa sizin dediginizi mi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Hocam Scheinderin tekli akım korumalı prizini alıp duvara bağlıycam onada elimdeki uzatmayı bağlayacağım bunu yapmak mi daha mantikli yoksa sizin dediginizi mi
Sağlıklı olması açısından diyorsan direkt bağlı olması daha sağlıklı arada akım koruma özelliği olmayan uzatma kullanılmaması daha sağlıklı. Ama kullanılır mı diye soruyorsan kullanılır.
Ürün ozelliklerine baktığımızda 918 Joule 26 kA 6 kV ile yeterli gelecektir.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Onur
https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-5-li-akim-korumali-priz-pm5-gr-p-HRSPM5-GR bende bu var kablosu yetmedi.
gittim elektirikçiye 6 metreye çıkardım 100 TL verdim ömürlük oldu ilerde başka yerde de kullanabilirim

Benim söylediğim şekilde yaparsan 100 TL cebinde kalır :) diğer türlü tekli akım koruma 200 TL yakın fiyatta sanırım

Senin söylediğin aleti ben buzdolabında kullanıyorum araya başka kablo takmadan

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Sağlıklı olması açısından diyorsan direkt bağlı olması daha sağlıklı arada akım koruma özelliği olmayan uzatma kullanılmaması daha sağlıklı. Ama kullanılır mı diye soruyorsan kullanılır.
Abi bu bahsettiğin özellikler benim attığım prizin mi

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Konusu değil ama https://www.hepsiburada.com/schneider-electric-apc-5-li-akim-korumali-priz-pm5-gr-p-HRSPM5-GR 2 tane almıştım bir tanesi fazladan kaldı ihtiyacı olana aldığım fiyattan verebilirim :)
Hocam şimdi almıycam okullar başlayınca alcam o yüzden teşekkürler :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi en mantıklısı sence hangisi

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Prize tekli takıp oradan uzatma çekebilirsin ama uzatmanın topraklamasi olması lazım ona dikkat et
Tamam hocam teşekkürler

Evet o modelin. 5'li uzatmalı modelleride alabilirsin. Ben bilgisayar için 5'li olan bir modelini kullanıyorum. 1.5 metre yakın olduğu için yeterli geliyor mesafe.
Abi senin bu attığını alıp 5 metrede kablo alsam amcam elektrikçi ona götürsem olur mu?

Son düzenleme:

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
Tamam hocam teşekkürler

Abi senin bu attığını alıp 5 metrede kablo alsam amcam elektrikçi ona götürsem olur mu?
İşinde bilgiliyse rica etsen yapar. Basit bir işlem kabloyu uzatmak.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
İşinde bilgiliyse rica etsen yapar. Basit bir işlem kabloyu uzatmak.
İşinde bilgili abi 10 yıldır elektrikçi. Bi de 5 metre kablo linki varsa atabilirmisin? Veya uzatmayı ona götüriyim o mu bulsun 5 metre kablo. Sence? Bi de senin attığın uzatma alinir mi? 😅

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Direk prize bağlı olan tekli akım korumalı prizlerden alabilirsin. Kaliteli bir uzatma kablosu ile çalıştırabilirsin. Mesela şöyle örnek vereyim. Bende derin dondurucu var. Prizle konumu arası 4 mt den biraz fazla. Prize tekli akım korumalı priz taktım, ucuna da uzatmayı. Servis bunun sağlıklı olduğunu söylemişti.
Yine de karar senin.
Bilgisayar derin dondurucudan daha çok Watt çekmiyor mu ? Daha çok çekiyorsa sağlıksız olur riske atmış olur.Bence en iyisi hiç uğraşmadan paraya kıyıp pahalısından almak.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Batuhan
İşinde bilgili abi 10 yıldır elektrikçi. Bi de 5 metre kablo linki varsa atabilirmisin? Veya uzatmayı ona götüriyim o mu bulsun 5 metre kablo. Sence? Bi de senin attığın uzatma alinir mi? 😅
5 metre kabloyu kafana göre internetten alma yapan kişi alsın elektrik dükkanı varsa zaten mevcuttur. Aldığın modelin kablo kesiti neyse ona göre kablo tercih edilmesi gerek. Alınır tabii ki.

Top Bottom