Ortaokullu kardeşim dersi bazen takip edemediği için(teknik problem değil) girdiği online dersleri kayıt alabilmesi için laptopuna bandicam kurdum. Kontrol amaçlı youtube ve twicth de kayıt aldım görüntü ve ses sorunsuz kaydediliyor. Ancak zoom da ses ya hiç kaydedilmiyor yada anlaşılamayacak derecede bozuk kaydediyor(bandicam deki ayarlarla oynayınca) Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Not:
lenovo g570 (i5-2410m - hd6370m[driveri sakat olduğu için hd 6300m görünüyor] -4gb ddr3 ram)
hdd sini çıkarıp ssd taktım- win7 home kurulu
obs lede denemiştim ondada ses kayıt etmemişti.
üreticinin(hem laptop hem amdnin) driverini yüklediğim halde harici ekr kartı garip çalışıyor. kurduğum driverlar ya dahilinin yada haricinin adının sorunlu gözükmesine neden oluyor. dahili grafik sürücüsü hatalı olduğunda twitch youtube ve ebada videolar siyah ekr olarak açılıyor. o yüzden dahiliyi sorunsuz çalıştıran ama hariciyi sakatlayan driver kurulu.
Not:
lenovo g570 (i5-2410m - hd6370m[driveri sakat olduğu için hd 6300m görünüyor] -4gb ddr3 ram)
hdd sini çıkarıp ssd taktım- win7 home kurulu
obs lede denemiştim ondada ses kayıt etmemişti.
üreticinin(hem laptop hem amdnin) driverini yüklediğim halde harici ekr kartı garip çalışıyor. kurduğum driverlar ya dahilinin yada haricinin adının sorunlu gözükmesine neden oluyor. dahili grafik sürücüsü hatalı olduğunda twitch youtube ve ebada videolar siyah ekr olarak açılıyor. o yüzden dahiliyi sorunsuz çalıştıran ama hariciyi sakatlayan driver kurulu.