Neler Yeni

'YARDIM' DOMİNOS PİZZANIN İÇİNDE DOMUZ ETİ VARMI?

PinsizAMD

80+ Bronze
Selamlar bunu çok düşündüm dominos pizzanın içinde jambon olduğu söyleniyor sizce cidden domuz eti varmı içinde yani bilgisi olan birisi yoksa sığır jambonuda olabilir mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Selamlar bunu çok düşündüm dominos pizzanın içinde jambon olduğu söyleniyor sizce cidden domuz eti varmı içinde yani bilgisi olan birisi yoksa sığır jambonuda olabilir mi?
Sağlık bakanlığının kontrolü altındadır. Hiçbir müessese halka kolay kolay domuz eti yediremez.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Domino's Pizza'ya gittin mi bilmiyorum ama çoğu şubesinde cam bir bölüm oluyor ve biz oradan pizzamızın nasıl yapıldığını görüyoruz, ben her gittiğimde oradan pizzamın yapılışını izlerim, hiç içine domuz etine benzer bir şey koyduklarını görmedim. Zaten koymaları yasal değil.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Domino's Pizza'ya gittin mi bilmiyorum ama çoğu şubesinde cam bir bölüm oluyor ve biz oradan pizzamızın nasıl yapıldığını görüyoruz, ben her gittiğimde oradan pizzamın yapılışını izlerim, hiç içine domuz etine benzer bir şey koyduklarını görmedim. Zaten koymaları yasal değil.
Normal etle domuz etini nasıl ayırt edebildin onu anlamadım.

PinsizAMD

80+ Bronze
Öyle bir şey yapacaklarını sanmam.

Öyle olsa çoktan satışa kapatılırdı

jambon illa domuz olmuyor ki.

Sağlık bakanlığının kontrolü altındadır. Hiçbir müessese halka kolay kolay domuz eti yediremez.

Normal etle domuz etini nasıl ayırt edebildin onu anlamadım.

Koymazlar merak etme

Üzerinde HELAL etiketi olan paketlerden sucuk ve sosis çıkartıyorlar. Mantıken HELAL etiketi varsa domuz olamaz.

+ Olarak domuz eti pembemsi oluyor, ordan ayırt edilebiliyor.
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER. :D
ANNEM KAFAYI YEDİRTTİ ONLAR DOMUZ ETİ BEN YEMEM DİYE BENİM İÇİN SORUN OLMAZ DOMUZ ETİ YERİMDE O İŞTE ÇOK DİNİNE BAĞLI.

PinsizAMD

80+ Bronze

Captain Pricee

80+ Bronze
Hayatımda yediğim en güzel domuz eti (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,026
Üyeler
163,759
Son üye
muhammed29.
Top Bottom