Sağlık bakanlığının kontrolü altındadır. Hiçbir müessese halka kolay kolay domuz eti yediremez.Selamlar bunu çok düşündüm dominos pizzanın içinde jambon olduğu söyleniyor sizce cidden domuz eti varmı içinde yani bilgisi olan birisi yoksa sığır jambonuda olabilir mi?
Normal etle domuz etini nasıl ayırt edebildin onu anlamadım.Domino's Pizza'ya gittin mi bilmiyorum ama çoğu şubesinde cam bir bölüm oluyor ve biz oradan pizzamızın nasıl yapıldığını görüyoruz, ben her gittiğimde oradan pizzamın yapılışını izlerim, hiç içine domuz etine benzer bir şey koyduklarını görmedim. Zaten koymaları yasal değil.
Üzerinde HELAL etiketi olan paketlerden sucuk ve sosis çıkartıyorlar. Mantıken HELAL etiketi varsa domuz olamaz.Normal etle domuz etini nasıl ayırt edebildin onu anlamadım.
Öyle bir şey yapacaklarını sanmam.
Öyle olsa çoktan satışa kapatılırdı
jambon illa domuz olmuyor ki.
Sağlık bakanlığının kontrolü altındadır. Hiçbir müessese halka kolay kolay domuz eti yediremez.
Domino's Pizza'ya gittin mi bilmiyorum ama çoğu şubesinde cam bir bölüm oluyor ve biz oradan pizzamızın nasıl yapıldığını görüyoruz, ben her gittiğimde oradan pizzamın yapılışını izlerim, hiç içine domuz etine benzer bir şey koyduklarını görmedim. Zaten koymaları yasal değil.
Normal etle domuz etini nasıl ayırt edebildin onu anlamadım.
Koymazlar merak etme
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.Üzerinde HELAL etiketi olan paketlerden sucuk ve sosis çıkartıyorlar. Mantıken HELAL etiketi varsa domuz olamaz.
+ Olarak domuz eti pembemsi oluyor, ordan ayırt edilebiliyor.
Adam ya geldi adam.Renginden anlarsın bizim bildiğimiz sosis ve sucuktan farklı renge sahip oluyor ki keza https://www.dominos.com.tr/kurumsal/tedarikcilerimizin-helal-belgeleri Bakarsan Helal sertifikasının olduğunu görürsün.