Basit bir fps oyunu için 75k lık bi pc sencede yetmiyecek midir ?
Dostum niye dalga geçeyim sabit fps versin yeterUc ucuna yeterli bremın. Dalga geçmiyorsan fazla bile gelecektir bu sistem cs2 için.
Kankam daha ucuza 400 fps sabit verirse daha ucuza da toplarım yeter ki yol gösterinBasit bir fps oyunu için 75k lık bi pc sencede yetmiyecek midir ?
Bu sabit 400 vermez kankam400fps sabit istiyosan ucuz yollu 7500f ile de alırsın
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD Ryzen 5 7500F ASUS RX 7700 XT ekran kartı, Asus PRIME B650M-R Anakart, 16GB DDR5 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak gönderilmektedir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
ben i3 12100fle 250 alıyom
ayar çekersen verirBu sabit 400 vermez kankam
Dostum fps oyunlarında önemli olan işlemcidir iyi bir işlemci bul geç.Dostum niye dalga geçeyim sabit fps versin yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kankam daha ucuza 400 fps sabit verirse daha ucuza da toplarım yeter ki yol gösterin
Kral yeter de bayağı bir atrar bu sistem.Dostum niye dalga geçeyim sabit fps versin yeter
Ne reklamı kardesim hasta mısın ben en son 1 buçuk sene önce oynuyordum oyunu o zamanlar faceit de falan iyi bir konumdaydım tekrardan pc toplamak istiyorum oyun optimizasyonu tam anlamıyla değiştiği için o yüzden kendi kafamdan böyle parçalar topladım farklı parçalar ile daha ucuza gelecekse daha ucuzunu tercih ederim tabii ki de senin bir önerin varsa yazarsan sevinirimşu kendinizi tatmin etme mevzularını bırakın artık
bu sistemin cs 2 nin içinden geçeceğini hepimiz biliyoruz
bu sisteme ihtiyaç duyacak kadar cs oyununda uzmansanız zaten bu sistemin en uç noktada bile yetip yetmeyeceğini bilirsiniz
bilmiyorsanız da zaten onu bunu atıp yeter mi demek yerine sistem veya donanım sorarsınız
ne yani bu kimsede olmayan cs2 sistemi reklamı mı
böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi
Reis oyun ayarlarım 1024X768 sence yeterli olur muFPS oyunlarında işlemci önemli, 7500F gibi bir işlemci ile ayar yapıldıktan sonra 400FPS civarı almak mümkün.
Kralım daha ucuza bir sistem toplayabilir miyizKral yeter de bayağı bir atrar bu sistem.