Neler Yeni

Yardım eder misiniz oyunlar hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan Tayar
sayın arkadaşlar PC topladım sinerji bilgisayardan aldım pubg yüklemek istiyorum uc satın almak istiyorum nasıl yaparım nerden indirebilirim güvenilir site var mı ? Birde call of duTy var onu nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz ?

TİTAN.

80+ Platinum
Selam dostum steama girerek ordan pubgyi indirebilrsin
Call of duty oyununu crack bulabilirsin ancak benim sana tavsiyem indirim bekleyip alman sana kimse korsan link önerisi yapamaz bh forumda kurallar gereği haberin ola ☺️

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Muhammed Dinç
UC satın alma dediğine göre mobil pubg oynamak istiyorsun Google'a "Gameloop Pubg" yazarak indirebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Çetin
sayın arkadaşlar PC topladım sinerji bilgisayardan aldım PUBG yüklemek istiyorum uc satın almak istiyorum nasıl yaparım nerden indirebilirim güvenilir site var mı ? Birde call of duTy var onu nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz ?
Youtube ye Google üzerinden gir ve bilgisayarda yapmak istediğin ve yapamadığın herşeyi yaz oraya ve sonuna nasıl yapılır nasıl yüklenir falan ekle direkt cevaplar çıkıyor videoyu izle ve öğren Pubg Mobile diyorsan ilk olarak Gameloop yüklemelisin Gameloop u kurduktan sonra Gameloop un içinden Pubg Mobile i yüklemelisin. Call Duty nasıl indirilir yaz Youtube ye ve izle yalnız indirirken sakın ha böyle kocaman kocaman hemen indir ultra mega very exterme fast indir gibi yeşil butonlar görürsen basma hemen en üstteki indir butonlarına basma 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

sayın arkadaşlar PC topladım sinerji bilgisayardan aldım PUBG yüklemek istiyorum uc satın almak istiyorum nasıl yaparım nerden indirebilirim güvenilir site var mı ? Birde call of duTy var onu nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz ?
Pubg Mobile çok iyi sistemlerde bile optimizasyon sorunları yüzünden kasabiliyor oynamadan önce PC ye ve Gameloop a güzel iyi bir ayar çekmeni öneririm.

Eclipse

80+ Bronze
Codu Battle.net üzerinden satın alabilirsin. İstersen Warzone da girebilirsin ücretsiz ki sanırım senin bahsettiğin Cod Warzone.

Top Bottom