Dostum pc konusu biraz meşakkatli özellikle laptop, sana on numara kasa toplarım ama laptoplarda örneğin 5090 yazsın dersin ki her oyunu ultra da açarım ama 1080p ekran veriyor mesela, veya ekran kartının voltu normalde 600w ise 120w çalıştırıyorlar laptopa entegre etmek için, yani laptop çok meşakkatli, sana tavsiyem laptop alacaksan ilk araman şey ekran çözünürlüğü sonra ekran kartı modeli ve kullandığı woltBu bilgisayarla oyun oynanırmı
2. El gaming laptop alınır mı?Oynanmaz günlük normal kullanım için fln belki cs 1.6 fln oynarsın yada yüksek güç gereksinimi olmadığı için valo fl
2. El gaming laptop alınır mı?Dostum pc konusu biraz meşakkatli özellikle laptop, sana on numara kasa toplarım ama laptoplarda örneğin 5090 yazsın dersin ki her oyunu ultra da açarım ama 1080p ekran veriyor mesela, veya ekran kartının voltu normalde 600w ise 120w çalıştırıyorlar laptopa entegre etmek için, yani laptop çok meşakkatli, sana tavsiyem laptop alacaksan ilk araman şey ekran çözünürlüğü sonra ekran kartı modeli ve kullandığı wolt
Bütçen ne kadar2. El gaming laptop alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. El gaming laptop alınır mı?
Sen bana bütçeni, oturduğun yeri söyle sarı siteden bakayım sana2. El gaming laptop alınır mı?
2. El gaming laptop alınır mı?
Sen bana bütçeni, oturduğun yeri söyle sarı siteden bakayım sanaHem sana da örnek olur
15k fiyatlarda vs biraz daha para koysan düzgün bir şey alınırBu fiyatlara rtx 2050 1660 lı laptoplar vs bulursun ya
Işte olsa üzerine koyardık ama yokBu fiyatlara rtx 2050 1660 lı laptoplar vs bulursun ya
15k fiyatlarda vs biraz daha para koysan düzgün bir şey alınır
Acelen yoksa bekle eline para geçerse koy kenaraIşte olsa üzerine koyardık ama yok