Neler Yeni

Yardım edin bu görüntü bozukluğunu nasıl çözüzem?

yusuftheayay

80+ Bronze
Ekran kartım amd 7650m böle oyunda beyazlanmalar ve kareleşmeler oluyor her sahnede olmuyor bazen düzeliyor bazen böyle oluyor diğer forumlarda çözüm bulamadım, ekran kartı desteklemiyor felan demişler. Hiç mi bir yolu yok acaba. Oyun beyond two souls.
IMG_20220702_231426.jpg

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
sadece bu oyundaysa sorun, desteklemiyor olabilir demişler. belki desteklemiyodur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Efe Hazer
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Edebiyat, Spor
Instagram
@der.schneleopard
Bu bana rahmetli GT 740M'imi hatırlattı :D. Eğer sadece bu oyundaysa sorun o zaman desteklenmiyordur. SLI desteklemeyen oyunlarda GTX 690 da benzer sorunlar yaşatıyor. Ancak her oyunda veya programda böyle şeyler oluyorsa yapacak bir şey yok.

yusuftheayay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bana rahmetli GT 740M'imi hatırlattı :D. Eğer sadece bu oyundaysa sorun o zaman desteklenmiyordur. SLI desteklemeyen oyunlarda GTX 690 da benzer sorunlar yaşatıyor. Ancak her oyunda veya programda böyle şeyler oluyorsa yapacak bir şey yok.
Yok sadece bu oyuna özel. Valla 2013 ten beri bu ekran kartını kullanıyom bıktım ya hep bi sorun çıkartıyor şu fıstık gibi oyunu oyniyamiyom.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Efe Hazer
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Edebiyat, Spor
Instagram
@der.schneleopard
Yok sadece bu oyuna özel. Valla 2013 ten beri bu ekran kartını kullanıyom bıktım ya hep bi sorun çıkartıyor şu fıstık gibi oyunu oyniyamiyom.
Oyun hakkında bilgim yok maalesef. Yazılımsal bir şey söz konusu, araştırmak lazım.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
bendede 740 m vardı cs de tam yüklenmiiyodu oyun arkadaşlarım hile açınca açmayınca normal oynanıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,886
Üyeler
165,743
Son üye
zuuks
Top Bottom