RotaryBlade
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Youtubede yok maalesef bu soğutucunun takılımıBrom YouTube baksan ya
Hocam centikler oturmuyor kısa geliyor gibiMerhaba
Öncelikle kırmızı yerdeki çentiği takın daha sonra sarı olan yeri bastırarak oturtun.Alıntıyı görüntüle
Taktım hocam Allah razı olsunYani kısa gibi görünüyor ama bastırdığınızda oturuyor genelde bu soğutucular (bilgisayarcıyım.)
Böyle kablo çıktı bunlar nedirYani kısa gibi görünüyor ama bastırdığınızda oturuyor genelde bu soğutucular (bilgisayarcıyım.)
Bunlar 2.5 veya 3.5 inç disk takmak için SATA KablosuTaktım hocam Allah razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle kablo çıktı bunlar nedir
2.5 veya 3.5 diskiniz varsa takarken bunu kullanacaksınız. Disk yoksa takmanız gerekmez. O ışık POST Led eğer anakart herhangi bir donanımla (Ram, İşlemci gibi) bağlantı kuramazsa ordaki ışıklardan birisi kırmızı yanar ve hangi parça olduğunu anlarsınız.Anakartta böyle bir ışık yanıyor bu nedir
Takmam gerek mi hocam bunları ne işe yarıyor
Takmam gerek mi bunları ne işe yarıyorBunlar 2.5 veya 3.5 inç disk takmak için SATA Kablosu
Anladım teşekkür ederim şuan bir sorun yok yani doğru her şey2.5 veya 3.5 diskiniz varsa takarken bunu kullanacaksınız. Disk yoksa takmanız gerekmez. O ışık POST Led eğer anakart herhangi bir donanımla (Ram, İşlemci gibi) bağlantı kuramazsa ordaki ışıklardan birisi kırmızı yanar ve hangi parça olduğunu anlarsınız.
Evet bilgisayarın sorunsuz açılması gerekiyor.Takmam gerek mi bunları ne işe yarıyor
Anladım teşekkür ederim şuan bir sorun yok yani doğru her şey