intrusion
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 271
peki güvenli moddan çıkabiliyormusunBilgisayarı güvenli modda çalıştırdım ve önüme bu ekran geldi, pinimi ayarlaya bastığımda bir ekran açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Yeniden baslatmak falan da ise yaramiyor bu ekrandan cikamiyorum YARDIM EDIN
yapabileceğin tek şey format ve yerel hesapla windowsu kullanman şifre istemez kafan rahat olur ben bunu sürekli yaşıyordum bu yöntemi buldum ve sorun yaşamamaya başladım tavsiye ederim windows hesabıyla kullanmayın ddu ile ekran kartının driverını silmeye çalıiıyorsun güvenli moda girince çıkamıyorsunuz hata veriyor windows hep böyle oldu format atmak zorunda kaldımBilgisayarı güvenli modda çalıştırdım ve önüme bu ekran geldi, pinimi ayarlaya bastığımda bir ekran açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Yeniden baslatmak falan da ise yaramiyor bu ekrandan cikamiyorum YARDIM EDIN
Ne saçma bir şey, bu durum yaşayan başkaları da olmasına rağmen düzeltilmiyor mu bu şimdi, format atalı 1 hafta oldu daha birsuru indirme yaptim yokmu başka yoluyapabileceğin tek şey format ve yerel hesapla windowsu kullanman şifre istemez kafan rahat olur ben bunu sürekli yaşıyordum bu yöntemi buldum ve sorun yaşamamaya başladım tavsiye ederim windows hesabıyla kullanmayın ddu ile ekran kartının driverını silmeye çalıiıyorsun güvenli moda girince çıkamıyorsunuz hata veriyor windows hep böyle oldu format atmak zorunda kaldım
bekleyin hocam yardımcı olacak birisi çıkacaktır bana sorarsan format tek yol çok fazla araştırdım güvenli moddan çıkamadım fortlamak zorunda kaldım yarın en kötü fotmat atar tekrar yüklersiniz dosyalarınızıNe saçma bir şey, bu durum yaşayan başkaları da olmasına rağmen düzeltilmiyor mu bu şimdi, format atalı 1 hafta oldu daha birsuru indirme yaptim yokmu başka yolu
Geçen haftalarda aynısı bana da olmuştu sorunumu başka bi forumdaki arkadaşın konusu çözdü. Konuya yazdığım yazıyı da oku, muhtemelen çözülecektir.Bilgisayarı güvenli modda çalıştırdım ve önüme bu ekran geldi, pinimi ayarlaya bastığımda bir ekran açılıyor gibi oluyor ama açılmıyor. Yeniden baslatmak falan da ise yaramiyor bu ekrandan cikamiyorum YARDIM EDIN
oldu valla cok sagolGeçen haftalarda aynısı bana da olmuştu sorunumu başka bi forumdaki arkadaşın konusu çözdü. Konuya yazdığım yazıyı da oku, muhtemelen çözülecektir.
Çözüldü: Güvenli mod nasıl kapatılır?
Merhaba arkadaşlar. Güvenli modda başlattım ancak pin hatası verdi. Windows açılmıyor, bunu nasıl iptal ederim kapatırım güvenli modu? MSConfig'den güvenli modu seçtim yeniden başlattım bir sorun oluştuğundan pin kullanılamıyor. PIN'i tekrar ayarlamak için tıklayın hatası veriyor.www.technopat.net
yazdilar cozumu gene lazim olur belkibekleyin hocam yardımcı olacak birisi çıkacaktır bana sorarsan format tek yol çok fazla araştırdım güvenli moddan çıkamadım fortlamak zorunda kaldım yarın en kötü fotmat atar tekrar yüklersiniz dosyalarınızı
sen de sağol hocam iyi akşamlaroldu valla cok sagol