hocam sanırım kırılmadı ne kırmışsınız nasıl becerdiniz hocam ekran kartınımı zorladınız o mandal geir takılacak bir şey değilAlıntıyı görüntülemandalı nasil geri takicagim sanırım kırılmadı sadece çıktı .Alıntıyı görüntüle
Ya suan birsey daha farketim ekran kartimin arasinda bir sey var sankihocam sanırım kırılmadı ne kırmışsınız nasıl becerdiniz hocam ekran kartınımı zorladınız o mandal geir takılacak bir şey değil
Sıkıntı olurmu lego koydumhocam sanırım kırılmadı ne kırmışsınız nasıl becerdiniz hocam ekran kartınımı zorladınız o mandal geir takılacak bir şey değil
Ekran kartını çıkartıp tekrar bi pcıe slotunu bi çekin yakından fotoğraf atın bakalım sıkıntı varmı burdan böyle yorum yapamam ekran kartı girişlerinide çekip atın bakalımYa suan birsey daha farketim ekran kartimin arasinda bir sey var sankiAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı olurmu lego koydum
Korkuyorum tekrar çıkarmaya ama girişinde bir sorun yoktu yani sadece o parça çıkmıştı kırık falan yoktuEkran kartını çıkartıp tekrar bi pcıe slotunu bi çekin yakından fotoğraf atın bakalım sıkıntı varmı burdan böyle yorum yapamam ekran kartı girişlerinide çekip atın bakal
Ama şuan 0 sallanma varEkran kartını çıkartıp tekrar bi pcıe slotunu bi çekin yakından fotoğraf atın bakalım sıkıntı varmı burdan böyle yorum yapamam ekran kartı girişlerinide çekip atın bakalım
hocam kusura bakmayında bir kere kırmışsınız olan olmuş kontrol etmemiz gerekiyor bir çıkartın bakalım en fazla mandal kırılırdı onuda kırmışsınız başka bir yeri zorlamadıkça kıramazsınız zaten istesenizdeKorkuyorum tekrar çıkarmaya ama girişinde bir sorun yoktu yani sadece o parça çıkmıştı kırık falan yoktu
Kırmışsın reisAlıntıyı görüntülemandalı nasil geri takicagim sanırım kırılmadı sadece çıktı .Alıntıyı görüntüle
hocam o parça zaten çıkabilen bir şey yeri var bastırın oturuyor bir şey olmazAlıntıyı görüntülemandalı nasil geri takicagim sanırım kırılmadı sadece çıktı .Alıntıyı görüntüle
Yeni aldım bugünen mantıklısı satmak ya da garantiye göndermek
Yeni aldım bugün
hocam o parça zaten çıkabilen bir şey yeri var bastırın oturuyor bir şey olmaz
Ekran kartını çıkartıp tekrar bi pcıe slotunu bi çekin yakından fotoğraf atın bakalım sıkıntı varmı burdan böyle yorum yapamam ekran kartı girişlerinide çekip atın bakalım
Nasil takicagim geriYeni aldım bugün
slotun ucunda boşluk bir yer varya oraya sokman lazım
bügün aldıysan garantiye yolla ne güzel işte hemen bakarlar bi bahane uydur kırık geldi de
Yeni aldım bugün
Alıntıyı görüntüle
Nasil takicagim geri
Videosu falan varmi nasil yapicamslotun ucunda boşluk bir yer varya oraya sokman lazım