cıkan parcayı daha net atsana bana kırılmıs gıbı gelmedı. yerınden kaydırmıssın yonunu dogru bularak hafıf ıttırsen ıcıne gırer tekrar
Olmuyor ya fotograf atamiyorumcıkan parcayı daha net atsana bana kırılmıs gıbı gelmedı. yerınden kaydırmıssın yonunu dogru bularak hafıf ıttırsen ıcıne gırer tekrar
yok öyle bir şey hocamhocam o parça zaten çıkabilen bir şey yeri var bastırın oturuyor bir şey olmaz
garantide zaten ben uyuyorum görmedim görmedim dicekbügün aldıysan garantiye yolla ne güzel işte hemen bakarlar bi bahane uydur kırık geldi de
Oldu sanırım geldigi gibi duruyor suan cikmiyordaMesaj otomatik birleştirildi:
Olmuyor ya fotograf atamiyorum
Eyvallah cok sagol kral oldu be birde su power girislerini kontrol edermisin tv ye bağladım görüntü aldim aygıt yoneticisindede gördüm bir sıkıntı yok şuan gibicıkan parcayı daha net atsana bana kırılmıs gıbı gelmedı. yerınden kaydırmıssın yonunu dogru bularak hafıf ıttırsen ıcıne gırer tekrar
Kral geldiği gibi oldu şuan aldigimdada boyleydi suan tam olduğu gibi cok sağolyav soketli elimin altında 100tane anakart var usenmedım depodan denedım bazıları cıkmalı bazıları kırılıyor. ufak bi baskıyla lego gıbı oturdun bastırın cıt seesı gelir pıtta olur. sonra gevset ekran kartı tak çıt edince kasanın pc yı kapat hıcbıse olmaz
Saglam dursun diye legoda koydum altina 0 sarsilma baya sağlam olduKral geldiği gibi oldu şuan aldigimdada boyleydi suan tam olduğu gibi cok sağol
Kırılsa duramaz cikmistir o .d hcm kırmıssın nası yaptınAlıntıyı görüntülemandalı nasil geri takicagim sanırım kırılmadı sadece çıktı .Alıntıyı görüntüle
Kral her yerden itirdim biryerde oturdu çit sesi geldi usteki hocamin dedigi gibi çok sağolsun yoksa aglicaktim sinir oldum ilk pcemdeKırılsa duramaz cikmistir o .d hcm kırmıssın nası yaptın