Neler Yeni

Yardım Ekrana görüntü gelmiyor

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
Merhaba az önce kasa çalışmıyordu bios pilini çıkarıp taktım çalışmaya başladı ama şu an ekrana görüntü gelmiyor hiçbir şekilde hem ekran kartına hem anakarta taktim ekrana görüntü vermiyor . Ekran sinyal yok diyor

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İşlemcin nedir? Yani işlemcinin dahili grafik birimi var mı? Yok ise kasaya taktığında görüntü vermez.

Bu tip sorunlarda ilk akla gelen PSU bozulması oluyor.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcin nedir? Yani işlemcinin dahili grafik birimi var mı? Yok ise kasaya taktığında görüntü vermez.

Bu tip sorunlarda ilk akla gelen PSU bozulması oluyor.
İşlemcide sorun yok ekran kartı da var ona takınca da ekran gelmiyor. Psu bozuk olsa kasa çalışmaz bence. Sorun başka bişi olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Halletim

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İşlemcide sorun yok ekran kartı da var ona takınca da ekran gelmiyor. Psu bozuk olsa kasa çalışmaz bence. Sorun başka bişi olmalı
PSU bozulduğunda fanı dönebilir kasa LED ve fanlarını yakacak gücü verebilir ama sistemi besleyecek gücü veremez. Eğer çıkan kopan bir kablo yoksa görünürde bios pili söküp çıkarma, ram slot değiştirme denenebilir. Ama çoğu zaman sorunlar bundan kaynaklı olmaz. PSU (güç kaynağının) çıkış voltajı ve amperleri ölçülmeli. Etikette yazan değerler her slottan sağlanmıyor olmalı.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Anakart bios sürümü işlemciyi desteklemiyordur muhtemelen. Bios güncellemesi yapmayı deneyin.

Top Bottom