RX 570 kullanıyorsunuz sanırım. AMD Cleanup Utility ile ekran kartı sürücünüz temizleyip aşağıdan işletim sisteminize uygun olan en son WHQL sürümü kurun.
geçen gün kurdum en yenisini bugün google mapste gezinirken bi defa daha olduRX 570 kullanıyorsunuz sanırım. AMD Cleanup Utility ile ekran kartı sürücünüz temizleyip aşağıdan işletim sisteminize uygun olan en son WHQL sürümü kurun.
geçen gün kurduktan sonra daha yenisi çıkmış hocam bide onu kurayım bir sngeçen gün kurdum en yenisini bugün google mapste gezinirken bi defa daha oldu
yükselttim hocam umarım daha olmaz olursa kablo değişicem, performansta bi kaybım yok ama arada böyle çizgiler çıkması korkunçUygulamadan da olabilir. Alt + R kombinasyonu ile Radeon yazılımını açın. Sağ üstten ayarlara gelin. Sistem sekmesinde Tercih Edilen Yazılım Sürümü kısmını Sadece Önerilen olarak ayarlayın ve güncelleştirmeleri kontrol edip yükleyin.
Furmark testi yapsana bir. VRAM'lerden yapabilir o çizgileri.Saliselik oluyor fotosunu çekmenin imkani yok
Diğer arkadaşların yazdıklarını okudum da sıcaklık değerleri ekran çizgi çıkarmaz aniden bilgisayarın kapanmasına neden olur.Arkadaşlar, illüstratörde -genelde illüstratörde- bazen minecraftta -başka oyun oynamıyorum- ve şimdide google earthde anlık siyah beyaz yatay çizgiler çıkıp gidiyor çok saliselik bi olay böyle video izlerken veya internette gezinirken olmuyor ama illüstratörü ne zaman açsam en az bi kere oluyor nedir bu böyle ekran kartı falan mı bozuldu acaba?
Ekran karti surucusunu yeniledim gecen gun.Ekran kartı driverini DDU ile silip güncel olanı yükleyin. Düzelmezse kullandığınız görüntü kablosunu değiştirin. Düzelmezse (varsa) onboard şekilde sistemi kullanmayi deneyin, bu şekilde sorun çözülürse ekran kartınızda sorun var diyebiliriz.
Eve gecince funmarktan da yaparim tesekkurlerFurmark testi yapsana bir. VRAM'lerden yapabilir o çizgileri.
1 dakikada bir şey çıkmasını beklemiyorum. En az 20-30 dk çalıştır. Ara ara ekranı incele görüntüde bozulmalar var mı diye.1 dakika furmark testi yaptım lakin bir sorun çıkmadı