(Yardım)Facebook verilerin ve hesapların sızdırılması.

Aware

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,357
Have I been pwned sitesinden baktığımda eski hotmail hesabımın pwned olduğunu gördüm . İnstagram hesabımda o hotmaile bağlıydı ama şifrem farklıydı facebook şifremi değiştirdim ve çift faktör korumayı açtım hotmail hesabıma,facebook ve instagram hesaplarıma girdiğim zaman herhangi zararlı bir yazılım veya virüs telefona/bilgisayara bulaşmış mıdır ? Hotmail ve instagram şifremi değiştirmedim hotmail için biraz beklemem gerekiyor şimdiden teşekkürler.

Şifreleri en kısa zamanda değiştirmeni öneririm. Çalınma olayına gelirsek de sadece hesap bilgilerinin bazıları gitti. Sana giriş yaptığın için virüs vb. zararlı yazılım bulaşmaz

Şifreleri en kısa zamanda değiştirmeni öneririm. Çalınma olayına gelirsek de sadece hesap bilgilerinin bazıları gitti. Sana giriş yaptığın için virüs vb. zararlı yazılım bulaşmaz
İnstagram şifresi farklı olduğu için değiştirmedim. Epostasını değiştirdikten sonra değiştireceğim aynı şeyi facebook içinde yapmalımıyım yoksa dediklerim yeterli mi?

Merak etme benim ana e-postam 3 yerden pwned olmuş 2 tanesi eski minecraft sunucuları çok küçükken giriyordum hesap zaten 7-8 yıllık vardır. Google hesaba toplam 2 kere filan saldırı uyarısı verdi "birisi şifrenizi biliyor" dedi tanınamayan cihaz olunca engellemiş. O pwned olduğun sitelerdeki şifreleri değiştir, o şifreleri de bir daha kullanma derim. Zararlı yazılım bu yollarla bulaşmaz.

Merak etme benim ana e-postam 3 yerden pwned olmuş 2 tanesi eski minecraft sunucuları çok küçükken giriyordum hesap zaten 7-8 yıllık vardır. Google hesaba toplam 2 kere filan saldırı uyarısı verdi "birisi şifrenizi biliyor" dedi tanınamayan cihaz olunca engellemiş. O pwned olduğun sitelerdeki şifreleri değiştir, o şifreleri de bir daha kullanma derim. Zararlı yazılım bu yollarla bulaşmaz.
Hangi sitelerden olduğunu göremiyorum ve eski bir eposta olduğu için nerelerde kullandığımı hatırlamıyorum siteden nerelerde sızdırıldığını görebileceğim bir yer var mı acaba ?

Hangi sitelerden olduğunu göremiyorum ve eski bir eposta olduğu için nerelerde kullandığımı hatırlamıyorum siteden nerelerde sızdırıldığını görebileceğim bir yer var mı acaba ?
Altta şu var:
1617875523158.png

Bu kısmın altındakiler.

İlk açtığım konu reklam oluyor mu bilmiyorum piZap(?) ve wattpad var ama kullandığım şifreleri hatırlamıyorum ve artık aktif kullanmıyorum genede değiştirmeli miyim?
Şöyle, oradaki şifrelerini bir yerde kullanıyorsan onları değiştirmeni tavsiye ederim. Buradakileri kullanmıyorsan şifreleri değiştirmene gerek yok.

Şöyle, oradaki şifrelerini bir yerde kullanıyorsan onları değiştirmeni tavsiye ederim. Buradakileri kullanmıyorsan şifreleri değiştirmene gerek yok.
Sıkıntı şurda kullandığım şifreleri hatırlamıyorum ayrıca pizap adlı uygulamayı ne zaman kullandığımıda hatırlamıyorum. Bu hesaplarda kullandığım şifreler alınmış olsaydı aktif kullandığım eposta hesabımında pwned olarak gözükmesi gerekirdi diye düşünüyorum ama kontrol ettim hiçbir sıkıntı yok.

Benim mailde gitmiş 2016 da facebook falan ona bağlıydı ama şifresini değiştirdim, direk maili yok etmiş telefon doğrulaması eklemiş utanmaz geri de alınmıyor dava falan açsam babam beni davalar

Ozaman değiştirmiyorum
Benim mailde gitmiş 2016 da facebook falan ona bağlıydı ama şifresini değiştirdim, direk maili yok etmiş telefon doğrulaması eklemiş utanmaz geri de alınmıyor dava falan açsam babam beni davalar
Bende öyle bir sıkıntı çok şükür olmadı ama genede instagram ve hotmailin şifresini değiştirmeyi düşünüyorum diğerleri çok önemli değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altta şu var:
Alıntıyı görüntüle
Bu kısmın altındakiler.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri