Neler Yeni

Yardim gerek sistem rr

Reaksiyon skoru
2
Arkadaslar sistem topladim bu sistemi birlestirmekte bir sorun yasarmiyim

Ekler

• Screenshot_2024-11-02-13-29-41-234_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-02-13-29-41-234_com.android.chrome.jpg
    356.4 KB · Hit: 41
Arkadaslar sistem topladim bu sistemi birlestirmekte bir sorun yasarmiyim
Yaşamazsın. Kasada psu yok sanırım. Bir de güç kaynağı ekle.
Anakartı kutudan çıkarıp kutusunun üstüne koy. İşlemciyi tak. Sonra m2 ve ramlari takarsın. Psu kablolarını ayarlarsın. Kasaya anakartı monte edersin. Sonra işlemci soğutucusunu montajlarsın. Ondan sonra ekran kartını takıp bitirirsin.
Not: İşlemciye macun sürmeyi unutma. Soğutucunun işlemcinin yüzeyine gelen tarafındaki jelatini ve ekran kartının her yerindeki jelatini sökersin.
İşlemci soğutucunun kablo montajında netten yardım al. İlk defa yapıyorsan kafan karışabilir.

sorun yaşatmaz ancak fiyatı düşürmek istersen r5 7500f öneririm arada abartı performans yok ve daha az tdp ile güzel performans veriyor.

Hocam yaşamazsın ama işlemciyi 7500f e düşürebilirsin bence

Yaşamazsın. Kasada psu yok sanırım. Bir de güç kaynağı ekle.
Anakartı kutudan çıkarıp kutusunun üstüne koy. İşlemciyi tak. Sonra m2 ve ramlari takarsın. Psu kablolarını ayarlarsın. Kasaya anakartı monte edersin. Sonra işlemci soğutucusunu montajlarsın. Ondan sonra ekran kartını takıp bitirirsin.
Not: İşlemciye macun sürmeyi unutma. Soğutucunun işlemcinin yüzeyine gelen tarafındaki jelatini ve ekran kartının her yerindeki jelatini sökersin.
İşlemci soğutucunun kablo montajında netten yardım al. İlk defa yapıyorsan kafan karışabilir.
Anakarti bununla degistirsem peki

Ekler

• Screenshot_2024-11-02-15-30-19-491_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-02-15-30-19-491_com.android.chrome.jpg
    704.3 KB · Hit: 26
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,414
Üyeler
173,372