Neler Yeni

YARDIM !!!! Laptopu masaya bu şekilde koysam sorun olur mu

Reaksiyon skoru
98
Laptop u görseldeki gibi nasıl koyabilirim bi aparatı vs var mı

birde bu şekilde sabitledim diyelim bi sorun olur mu

1732543851177.jpeg

hocam valla çok zor olur bu iş monitör bir şey almak daha kolay olabilir

hayır havanlandırmak için değil monitöre daha yakından bakmak istiyorum klavye koyucam önüne de ama onun için laptopun kasası havada mönütçr aşşada kalması lazım nası yapabilirim yaparsam da bi sorun olur mu onu soruyorum
Post automatically merged:

hocam valla çok zor olur bu iş monitör bir şey almak daha kolay olabilir
tiktokta gördmüştüm yapanlar var ama hiç aklıma gelmedi yorum yapı nasıl yaptığını sormak şimdi arasam bulamam o videoları

hayır havanlandırmak için değil monitöre daha yakından bakmak istiyorum klavye koyucam önüne de ama onun için laptopun kasası havada mönütçr aşşada kalması lazım nası yapabilirim yaparsam da bi sorun olur mu onu soruyorum

Post automatically merged:

tiktokta gördmüştüm yapanlar var ama hiç aklıma gelmedi yorum yapı nasıl yaptığını sormak şimdi arasam bulamam o videoları
anladığım kadarıyla laptop un klavyesini kullanmanız en mantıklısı ya da klavyeyi laptop un üstüne koyun aklıma başka bir şey gelmedi kusura bakmayın

bence yapmamalısın bir termal macundan dolayı iki fan stabilizasyonunu bozabilirsin üç donanımsal olarak düz kullanıma uygun tasarlandığından aksanını bozabilirsin dört menteşeler zarar görebilir
peki nasıl bişey yapabilirim klavye kısmını arkaya atmak için katlanmıyorda katlansa güzel oluycak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,590
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri