Neler Yeni

Yardım lütfen , hangi seçenek daha mantıklı ?

ANYA

80+ Bronze
asus anakartı olan alırdım ses kartı var wifi 7 var hem 4 tane m2 slot var gerisi psu cpu fan sana bağlı paran sıkıntı varsa 2 seçenek o kadar kötü değil

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
ikiside iyi ama 1. tavsiyem

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ahmet Unsal
Hangisini alırdınız siz olsaydınız arkadaşlar ?

1.seçenek (daha kaliteli parçalar) :

anakart

sıvı soğutucu

psu

2.seçenek ( Bütçe dostu ) :

anakart

sıvı soğutucu

psu

2.seçenek, 1. seçenekten 18.500 TL daha ucuz.
Hocam bana göre 1. seçenekteki anakart ve 2. seçenekteki sıvı soğutucu, psu alırdım.

Lianli güzel sıvı soğutucu ancak Arctic ile arasında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Aktif olarak da Arctic kullanım tavsiye ederim.

PSU olarak FSP'de piyasada bilinen ve güvenilir markalardan onu da kullanıyorum :)

Şu an imkanım olsa mevcuttaki anakartımı bende yeni nesil anakart ile güncellemek isterim ancak sistemi yeni toparladığım için güncelleme yapamam :D

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bana göre 1. seçenekteki anakart ve 2. seçenekteki sıvı soğutucu, psu alırdım.

Lianli güzel sıvı soğutucu ancak Arctic ile arasında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Aktif olarak da Arctic kullanım tavsiye ederim.

PSU olarak FSP'de piyasada bilinen ve güvenilir markalardan onu da kullanıyorum :)

Şu an imkanım olsa mevcuttaki anakartımı bende yeni nesil anakart ile güncellemek isterim ancak sistemi yeni toparladığım için güncelleme yapamam :D
Hocam 1.seçenekteki parçaları aslında ekosisteme uygun olacak şekilde seçtim. ekran kartı rog olacağı için anakart + psu da rog olursa eko sistem bozulmamış olur. sıvı soğutucu olarak da lianli seçmemin sebebi kasam ve fanlar lianli olacak. Haliyle sıvı soğutucuyu da lianli seçtim ki ekosistem bozulmasın. Fakat 2.seçenek direkt olarak karman çorman parçalarla hazırlanmış bütçe dostu sistem. Yani 1.'deki anakartı alıp 2.deki psu+ sıvı soğutucuyu alırsam olmuyor işte :D

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Ahmet Unsal
Hocam 1.seçenekteki parçaları aslında ekosisteme uygun olacak şekilde seçtim. ekran kartı rog olacağı için anakart + psu da rog olursa eko sistem bozulmamış olur. sıvı soğutucu olarak da lianli seçmemin sebebi kasam ve fanlar lianli olacak. Haliyle sıvı soğutucuyu da lianli seçtim ki ekosistem bozulmasın. Fakat 2.seçenek direkt olarak karman çorman parçalarla hazırlanmış bütçe dostu sistem. Yani 1.'deki anakartı alıp 2.deki psu+ sıvı soğutucuyu alırsam olmuyor işte :D
Anladım Hocam. Tabii bütçe var ise güzel bir eko sistem yapılabilir. Ben genel olarak kendi sistemimden yorumlayarak F/P odaklı olarak seçmiştim :)

Top Bottom