Neler Yeni

yardım monitör sorunu

osmanfe

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
osmanfe
monitörümde 1 tane ölü piksel vardı deişim için yolladıydım 1 taneye kabul edilmiyormuş o sıkıntı deil fakat ışık sızması kargodan dolayı olmuşmudur . msi g274qpf ips panel kullanıyorum .lütfen bişeyler yazsanız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer faruk
Bence çok sıkıntı değil ya ben 12k ya bi monitör aldım 3 tane ölü piksel çıktı değişime yolladım geri geldi bence gene seninki iyi çok takma

osmanfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
osmanfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence çok sıkıntı değil ya ben 12k ya bi monitör aldım 3 tane ölü piksel çıktı değişime yolladım geri geldi bence gene seninki iyi çok takma
ölü pikseli takmıyorumda ışık sızması sonradan oluşurmu yani kargoda mı zarar görmüştür.

ConquerorXIV

80+ Gold
ışık sızması fabrikasyon bir hata, kasasının fazla baskısı sonucu gözüküyor yani kasayı söksen sızma göremezsin

monitörümde 1 tane ölü piksel vardı deişim için yolladıydım 1 taneye kabul edilmiyormuş o sıkıntı deil fakat ışık sızması kargodan dolayı olmuşmudur . msi g274qpf ips panel kullanıyorum .lütfen bişeyler yazsanız.

ama kargoda ekrana fazla baskı sonucu oluşma ihtimali de olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Işık sızması bütün monitörlerde var. Çokluğu önemli olan. Almış olduğun monitör IPS panel ve en fazla ışık sızması IPS panellerde var

osmanfe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
osmanfe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz takıntılıyım kargodan dolayımı olmuştur.kendi kutusuyla gönderdiydim.

Top Bottom