Neler Yeni

Yardım! Oyunlarda CPU Sıcalığım Fazla Bu Konuda Yardım Eder Misiniz?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
şuan bir sıkıntı gözüküyormu hocam

ysk tm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ali kutluer
knk bende laptop kullanıyorum 1 saat vb oynayınca ısınıyor oyundan çıkıp mola veriyorum chrome forum ytb vb takılıyorum sonra oyuna geri giriyorum o sırada bayağı soğuyor 45dk oyun 15dk chrome gibi ya da 45 dk oyun 5 dk mola da olur yani yap demiyorum ama fanı kendin takamıyorsan tamirciye fln gitmekle uğraşmak istiyorsan işine yarayabilir yani benim laptop da yeni ama max performansta zaten çoğu cihaz ısınır cihaz sürekli yapabildiğinin en iyisini yapabilmek için maximum güçte kullandığından ısınıyor yani

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
knk bende laptop kullanıyorum 1 saat vb oynayınca ısınıyor oyundan çıkıp mola veriyorum chrome forum ytb vb takılıyorum sonra oyuna geri giriyorum o sırada bayağı soğuyor 45dk oyun 15dk chrome gibi ya da 45 dk oyun 5 dk mola da olur yani yap demiyorum ama fanı kendin takamıyorsan tamirciye fln gitmekle uğraşmak istiyorsan işine yarayabilir yani benim laptop da yeni ama max performansta zaten çoğu cihaz ısınır cihaz sürekli yapabildiğinin en iyisini yapabilmek için maximum güçte kullandığından ısınıyor yani
Forza oynarken artı olarak obs kaydı da aldım hocam demin kayıtsız oynadım 86 gördüm yani kayıttan da olabilir

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
anlık olabiliyor alt tab yaptığımda saniyelik
Ben alt tab yaptığımda hicbirsey olmuyor normal oynarken drop yiyorum sebebini deamlamadim throltling de olmuyor CPU drop yerken 82 falan oluyor genelde anlamadım gitti soğutucu sipariş vericem yarın inşallah biraz serinler de drop kalkar

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Evet dediğiniz gibi muhtemelen, test esnasında HWİnfo'dan CPU'nun çektiği watt'ı anlık gözlemleyebilirsiniz.
İleride Honeywell kullanırsam Thermal Throttling olayı gidecek mi peki?

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İleride Honeywell kullanırsam Thermal Throttling olayı gidecek mi peki?
Thorttle pumpout kaynaklıysa evet.
Düşük puanın sebebi pumpout değil atıyorum laptopun hava alamaması olsun yine macunun kalitesinden dolayı performans artışı olur.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Thorttle pumpout kaynaklıysa evet.
Düşük puanın sebebi pumpout değil atıyorum laptopun hava alamaması olsun yine macunun kalitesinden dolayı performans artışı olur.
Altında soğutucu da var aslında biraz garipsedim durumu.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Altında soğutucu da var aslında biraz garipsedim durumu.
Normal ya, cihazı yeni aldığımda altını havaya kaldırmadan düz masa üstüne koyup aldığım skoru 2 ay sonra laptopun altına vantilatör koyarak anca alıyorum sen düşün. Pumpout performansa bayağı etki ediyor.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Normal ya, cihazı yeni aldığımda altını havaya kaldırmadan düz masa üstüne koyup aldığım skoru 2 ay sonra laptopun altına vantilatör koyarak anca alıyorum sen düşün. Pumpout performansa bayağı etki ediyor.
Olmazsa, bir kaç ay sonra termal macun yenileme döneminde. Honeywell alıp süreceğim gibi duruyor ama bakalım.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar