- Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemedim hayırHocam bide cooler boost açıp denediniz mi hiç?
Denemedim hayırHocam bide cooler boost açıp denediniz mi hiç?
Dene?Denemedim hayır
Çok iyi fark yaratabiliyor laptop helikoptere dönüyor ama sıcaklık cidden 7-8 derece düşüyorDenemedim hayır
o zaman deneyeyimÇok iyi fark yaratabiliyor laptop helikoptere dönüyor ama sıcaklık cidden 7-8 derece düşüyor
20.3 için normal monster kasalarda işlemci soğutmasına aşırı onem verilmiyor gerci tongfang demek daha mantıklı olur. ThrottleStop kullanırsan baya verim alırsınBende deneyiyim dedim de iç açıcı bir skor gelmedi, normalde bu işlemcinin R23 testlerine baktığımda. 12098 puan alınmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test Turbo Mod'da yapıldı.
Render ile çok fazla işim olmadığı için ek bir şey yapmayı tercih etmiyorum hocam. T7 versiyonları için 12K puan alınmış MUX ile. Benim testimde Turbo Mod açıktı ve MUX aktif değildi. Bu yüzden olabilir mi?20.3 için normal monster kasalarda işlemci soğutmasına aşırı onem verilmiyor gerci tongfang demek daha mantıklı olur. ThrottleStop kullanırsan baya verim alırsın
Bilmem. Bir çılgınlık yapıp açmayı deneyebilirsin. Çok etkisi olacağını sanmam ama ıGPU kapandıgından belki etkisi olur CPU dan kaynak çekmez boşaRender ile çok fazla işim olmadığı için ek bir şey yapmayı tercih etmiyorum hocam. T7 versiyonları için 12K puan alınmış MUX ile. Benim testimde Turbo Mod açıktı ve MUX aktif değildi. Bu yüzden olabilir mi?
Benim değere çok yakın hocamBende deneyiyim dedim de iç açıcı bir skor gelmedi, normalde bu işlemcinin R23 testlerine baktığımda. 12098 puan alınmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test Turbo Mod'da yapıldı.
Şu an MUX ile Turbo Mod'da tekrar test yapıyorum, mobildeyim. Buraya HWINFO ile birlikte ekran görüntüsü atacağım.Benim değere çok yakın hocam
benim ne yapmam lazım hocam bilgisayar sorunlumuPek bir şey değişmedi. Büyük ihtimal cihaz bir süre sonra Thermal Throttling yapıyor ve puan düşüyor. @RevDeisDou @Monique.