- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 100w çektiğini görmedim hocam çektiğim videoda12900K' dan daha iyi demiyorum elektrik tüketimi oyunda aynı neredeyse diyorum Forza 4 testine bak 100W çekmiş işlemcin
ben 100w çektiğini görmedim hocam çektiğim videoda12900K' dan daha iyi demiyorum elektrik tüketimi oyunda aynı neredeyse diyorum Forza 4 testine bak 100W çekmiş işlemcin
hocam valorantta yüksekte 80 derece adamın oturduğu yere hava sıcaklığı etkiler 85 derece normal benceAttığım videoyu bir detaylı inceleyin hocam. Değerler gözükür
anlık olabiliyor alt tab yaptığımda saniyelikHocam benim omen 90 dereceyu görüyor yer yer harita harita 80 e kadar düştüğü de oluyor bende zalman ns2000 almayı düşünüyorum Eylül ayı sonuna doğru da termal macun degiscem peki sizde FPS drop oldu mu ben dünden beri drop yiyorum bf1 ve bannerlord da 120 den birden 30 a düşüyor ve 4 saniye kadar sürüyor
oyundan oyuna değişiklik gösterir hocam. Forza ile valo aynı ağırlıkta değil bencehocam valorantta yüksekte 80 derece adamın oturduğu yere hava sıcaklığı etkiler 85 derece normal bence
1 ay oldu hocam gerekli mi?bu arada https://www.dosya.tc/server38/94lcr2/trim.39A77A27-EE05-4BED-AE5D-B613C24B49A8.MOV.html bu videoya bakarmısınız rica etsem normal miLaptop için gayet normal değerler, yine de MX-4 alıp termal macun değiştirebilirsin.
ben 100w çektiğini görmedim hocam çektiğim videoda
Bence sensörlerde hata var. FH4'te 72W çeken 6600m'in yanında 5800H 100w çekecek ve 81 derecede çalışacak ama Cinebench 23'te Multi Core skoru 11K'nın altına düşecek, saçma.12900K' dan daha iyi demiyorum elektrik tüketimi oyunda aynı neredeyse diyorum Forza 4 testine bak 100W çekmiş işlemcin
1 ay olduysa gerek yok fakat senin kararın, 5-6 ayda bi' değiştirilmeli normaldeoyundan oyuna değişiklik gösterir hocam. Forza ile valo aynı ağırlıkta değil bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ay oldu hocam gerekli mi?
Haa. Peki değerler normal mi hocam
MX-4'lerin laptoplara zarar verdiğini okumuştum dikkat edilmesi gerek.Laptop için gayet normal değerler, yine de MX-4 alıp termal macun değiştirebilirsin.
Tamam hocam 6 ay olunca yapacağım saolun1 ay olduysa gerek yok fakat senin kararın, 5-6 ayda bi' değiştirilmeli normalde
Ne alakaMX-4'lerin laptoplara zarar verdiğini okumuştum dikkat edilmesi gerek.
10930 küsür çıktı hocam çokta düşmedi benceBence sensörlerde hata var. FH4'te 72W çeken 6600m'in yanında 5800H 100w çekecek ve 81 derecede çalışacak ama Cinebench 23'te Multi Core skoru 11K'nın altına düşecek, saçma.