İşte bu yüzden Nvidia.Merhaba arkadaşlar. Msi alpha 15 bilgisayarını kullanıyorum. 100w rx 6600m ve ryzen 7 5800H mevcut. DA discorduna sorduğumda oyunlarda cpu socaklığımın fazla olduğunu söylediler. Başka fazla olan değerim varmı? Ne yapmam gerek? Düşürebilir miyim? Yazarsanız sevinirim.
(Valorant Forza Horizon ve Gta)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da forza
Turbo Soğutucu öneriniz varsa EN FP OLANINI bekliyorum 500tl bütçem var
Bilen biri varmı?
12900k nereden çıktı hocam?100W çeken bir işlemci için normal bence 12900K oyunda 100W çekmiyodu sanırsam o işlemciye uv lazım
hayırUltra da oynamak istiyorum ben hocam
Hocam sizin laptop ile benim laptopun kasası vs aynı olmayabilir değerler farklılık gösterebilir
Aynı laptopmu hocam?
hangi oyun12900k nereden çıktı hocam?
Şu an oyunda geziniyorum değerler bu şekilde. Obs kaydı aldığım için cpu biraz daha ısındı sanırım. 90 görmedim.
Forza 4. Aynı laptop değilse hiç uğraşmayın hocam değerler farklılık gösterebilir kasa aynı değilsehayır
hangi oyun
normal değerler bu arada hocam sıcaklar olduğu içinde etki ediyor 1-2 ay öncesine kadar 75 üstü görmüyordum bendede şuan 85 derecelerde
Araştırmak lazımOyun içi değerler ile Cinebench r23 skoru birbirini tutmuyor, anormallik var bir yerde.
iyilikte yaramaz ki hocam laptobunuz yanıyor iade edin elinizde patlar 1-2 ayaForza 4. Aynı laptop değilse hiç uğraşmayın hocam değerler farklılık gösterebilir kasa aynı değilse
Araştırmak lazım
Attığım videoyu bir detaylı inceleyin hocam. Değerler gözüküriyilikte yaramaz ki hocam laptobunuz yanıyor iade edin elinizde patlar 1-2 aya
12900K' dan fazla güç tüketen bir işlemciyi soğutmaya çalışıyorsun demek istiyorum 100W için gayet iyi CPU 100W çekiyor bi zahmet ısınsın. UV şart.12900k nereden çıktı hocam?
ryzen 7 5800h ondan daha iyi mi demek istiyorsunuz hocam. 100w çektiğini görmedim ben oyunda12900K' dan fazla güç tüketen bir işlemciyi soğutmaya çalışıyorsun demek istiyorum 100W için gayet iyi CPU 100W çekiyor bi zahmet ısınsın. UV şart.
12900K' dan daha iyi demiyorum elektrik tüketimi oyunda aynı neredeyse diyorum Forza 4 testine bak 100W çekmiş işlemcinryzen 7 5800h ondan daha iyi mi demek istiyorsunuz hocam. 100w çektiğini görmedim ben oyunda