Oyunları indirdiğimde bakarım.Yarış oyunları sevmiyorum pek. Laptopda 4 5 ay oldu ama kişisel sebeblerden fazla oyun yükleyemedim exodus far cry 5 lol falan vardı stress testinde 91 dahi geçmiyor sıcaklık
İnceleme videolarına bakacağım eğer bir terslik olursa iade edeceğim zatenSıcaklık fazla geliyorsa dediğim gibi ryzen controller ve aatu yu inceleyiniz.
Performansın düşmesini istemem. Attığım videoda detaylı olarak bakabilirsiniz watt değerlerine.Oyunlarda kaç derecede çalıştığı çok bir anlam ifade etmiyor, CPU'nun kaç watt çektiği hangi frekanslarda çalıştığı önemli. CPU 20w çekip 3.2 GHz'de çalışıyorsa 75 derecede çalışıyor diye sevinmenin anlamı yok. Örneğin arkadaşında dediği gibi AATU indirir sıcaklığı istediğin dereceye sabitlersin o sıcaklığı geçmez ama laptopun performansı düşer.
Performan kaybı illaki olur yani ama doğru ayarlandığında fazla bir fps düşü olmadığıda gözlemleniyor.Oyunlarda kaç derecede çalıştığı çok bir anlam ifade etmiyor, CPU'nun kaç watt çektiği hangi frekanslarda çalıştığı önemli. CPU 20w çekip 3.2 GHz'de çalışıyorsa 75 derecede çalışıyor diye sevinmenin anlamı yok. Örneğin arkadaşında dediği gibi AATU indirir sıcaklığı istediğin dereceye sabitlersin o sıcaklığı geçmez ama laptopun performansı düşer.
Performansın düşmesini istemem. Attığım videoda detaylı olarak bakabilirsiniz watt değerlerine.
Ben en sağlıklı yöntemi yaparım hocam. Ya garantiye ya iadeye.Performan kaybı illaki olur yani ama doğru ayarlandığında fazla bir fps düşü olmadığıda gözlemleniyor.
Performan kaybı illaki olur yani ama doğru ayarlandığında fazla bir fps düşü olmadığıda gözlemleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta baktımda bu videoya göre bayağı bir fark var normal gözükmüyor danışın servise bence.
Ultra da oynamak istiyorum ben hocambiraz saçma gelecek ama grafik ayarlarını yüksekteyse orta ya çekersen de düzelir bence
ama tabii soğutucu takviyeside işe yarar
Hocam sizin laptop ile benim laptopun kasası vs aynı olmayabilir değerler farklılık gösterebilir92 ye vurmuş ama anlık 83 84 85 cpu istiyen oyunlarda.Alıntıyı görüntüle
Aynı laptopmu hocam?hocam 90 üstü sıkıntı benim laptop da 85 görüyor
Bu laptop ısınan bir model galiba. Kasa yapısı daha iyi olan modellere baksaydin keşke. Tamamen laptopun modeli ile ilgili.Oyunların ultradan olduğundan emin miyiz? Forza horizon 4 ultra da alıyorum 92 dereceyi. Genellikle 88-92 arası geziyor ama