Tamam hocam. Hafta sonu değerleri paylaşır atarım.Overclock'a vs. gerek yok, overclock cihazı daha da ısındırır. Cinebench r23 indirip multi core performansını paylaşır mısın?
Hwinfo64 eğer açılmazsa Hwinfo32 indirip test esnasında işlemcinin kaç derecede çalıştığını ve kaç w çektiğini de paylaşabilirsen güzel olur.
86 derece çok kötü değil ama iyi bir değerde değil ortalamanın bir tık üstü diyebiliriz. Genelde 90 ve üstü sıcaklar önerilmez. 90 sınır diyebiliriz. Ek olarak eğer hava girişi altta ise laptop soğutucu almanı öneririm. Attığım soğutucuyu bizzat kullanıp beğenmiştim;Merhaba arkadaşlar. Msi alpha 15 bilgisayarını kullanıyorum. 100w rx 6600m ve ryzen 7 5800H mevcut. DA discorduna sorduğumda oyunlarda cpu socaklığımın fazla olduğunu söylediler. Başka fazla olan değerim varmı? Ne yapmam gerek? Düşürebilir miyim? Yazarsanız sevinirim.
(Valorant Forza Horizon ve Gta)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da forza
Turbo Soğutucu öneriniz varsa EN FP OLANINI bekliyorum 500tl bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilen biri varmı?
Forza 4 ultra ayarlarda 92 derece gördüm hocam86 derece çok kötü değil ama iyi bir değerde değil. Genelde 90 ve üstü sıcaklar önerilmez. 90 sınır diyebiliriz. Ek olarak eğer hava girişi altta ise laptop soğutucu almanı öneririm. Attığım soğutucuyu bizzat kullanıp beğenmiştim;
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5800H için düşük skor.@Monique. buyur hocam multi core sonucu
Ne yapmam gerek? Laptopu iade etmeyi düşünüyorum bir sitede cpu benchmark skorunu 7k okudum benimki 10k5800H için düşük skor.
Fabrika hatası olmuş olabilir macun. Garantiye göndereceğim.Eğer yaşadığın yerde havalar sıcak ise bu değerler aşırı fazla değil. Laptopun altina kaliteli bir soğutucu al ve termal macununu yenile.
Ne zaman almıştın? Bazı modeller direk ısınıyor yani hatalı cihaz değil direk kasa yapısından dolayı.Forza 4 ultra ayarlarda 92 derece gördüm hocam