Yaz ayarları için iyi değerler, 86 derece işlemci için fazla değil.Yani 1
ay oldu alalı gerekli mi macun? Soğutucu için ayrı bir konu açarım öneriler için Cpu sıcaklığı fazla gibi.
ca yaparım tamamdır.6 ayda bir değişiklik yapmanız gerekiyor macun ile ilgili. Soğutu takviyesi olayı çözer gibime geliyor.
İşlemci için gayet normal değerler. Ben soğutucu takviyesi öneriririm ama Ryzen mobil işlemciler ısınıyor zaten. Oda sıcaklığıda bu duruma değişkenlik gösterebilir tabi.Ortalama yazdığım değerler bunlar.
Arkadaşlar size yanlış bilgi vermiş size bir tane soğutucu önerisi verdim. Konu açarken o önerimide ekleyin yine o modeli önermesinler.Yani discord sunucusuna sorduğum zaman iki arkadaş fazla dedi. Tedirgin oldum. En yakın zamanda soğutucu önerisi için konu açarım.
Tamamdır hocam teşekkürler. Peki cpu en fazla kaça çıkarsa tedirgin olmalıyımArkadaşlar size yanlış bilgi vermiş size bir tane soğutucu önerisi verdim. Konu açarken o önerimide ekleyin yine o modeli önermesinler.
95-100 derece arası.Tamamdır hocam teşekkürler. Peki cpu en fazla kaça çıkarsa tedirgin olmalıyım
Tamamdır teşekkürler95-100 derece arası.
Rica ederim hocam geçici olarak laptopunuzun altına silgi koyabilirsiniz. Havada kalmasını sağlayacağınız için hava sirkulasyonu olur cihazda.Tamamdır teşekkürler
İşlemci güç tüketimi niye 100W gözüküyor acaba bir sensör hatası falan olabilir mi o işlemci tam yükte bile 100W kullanmaz.Merhaba arkadaşlar. Msi alpha 15 bilgisayarını kullanıyorum. 100w rx 6600m ve ryzen 7 5800H mevcut. DA discorduna sorduğumda oyunlarda cpu socaklığımın fazla olduğunu söylediler. Başka fazla olan değerim varmı? Ne yapmam gerek? Düşürebilir miyim? Yazarsanız sevinirim.
(Valorant Forza Horizon ve Gta)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da forza
Turbo Soğutucu öneriniz varsa EN FP OLANINI bekliyorum 500tl bütçem var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilen biri varmı?
Valla bilmiyorum hata mıdır da sıcaklığa göre normal değil miİşlemci güç tüketimi niye 100W gözüküyor acaba bir sensör hatası falan olabilir mi o işlemci tam yükte bile 100W kullanmaz.
İşlemci bir laptop için baya serin çalışıyor. R7, İ7 gibi güçlü işlemciler laptoplarda genelde +90 derecede çalışır. Bu işlemciler için 100 dereceye kadar normal sayarım şahsen.