Pump out oluyor diyolar. Bende laptopta mx-4 kullandım 3 ay sonra cpu 67-79 arası gezerken wipaste c6 ile yeniledikten sonra 45 derecelerde kaldı şaka gibiNe alaka
Hiç duymadım vallaPump out oluyor diyolar
Bizzat yaşadımHiç duymadım valla
11K olsa da saçma, o skoru ortalama 50W civarı çeken 5800H verir.10930 küsür çıktı hocam çokta düşmedi bence
bilemiyorum. İade mi etsem?11K olsa da saçma, o skoru ortalama 55-60W civarı çeken 5800H verir.
Hocam siz alalı 1 ay oldu demiştiniz sanırım bu iade sürecinin dışında olan bir süre değil mi?bilemiyorum. İade mi etsem?
Bilmiyorum. Ama sorunlu bir ürün değilmiHocam siz alalı 1 ay oldu demiştiniz sanırım bu iade sürecinin dışında olan bir süre değil mi?
Ben Amazon dışında (1 ay iade süresi taniyor) 14 günden fazla iade kabul eden görmedim hocamBilmiyorum. Ama sorunlu bir ürün değilmi
hocam üstüne çizik atın şu 2 yazinin alttaki mesajı goremeyenler olur yanlış kalır akıllarındaaga laptopa sence bunu nasıl taksın adam
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptop değilmiş benim hatam
Hocam bide cooler boost açıp denediniz mi hiç?Bilmiyorum. Ama sorunlu bir ürün değilmi
Piyasadaki birçok macun gibi pumpout oluyor. Kendim denemedim ama deneyip pumpout yaşayanları duydum.Öyle duymuştum @Monique. daha iyi bilir.