YARDIM Parçalar için lütfen yardımcı olun bu akşam sipariş vermem gerekiyor

gunesh

80+
Reaksiyon skoru
13
9070XT - 7800x3d kombosunu yaptım geri kalan parçaların hiç birini daha sipariş etmedim beyaz sistem dizmek istiyordum fiyat acayip artıyor o yüzzden siyahtan devam
ANAKART
RAM
SSD
POWER
KASA
SIVI SOĞUTMA
sizce ne almalıyım

bütçeniz ne hedefiniz ne uzun ömürlülük olarak ne düşünüyorsunuz kullanım planınız ne vs vs bir çok şeye bağlı sorduğunuz soruların cevapları

9070XT - 7800x3d kombosunu yaptım geri kalan parçaların hiç birini daha sipariş etmedim beyaz sistem dizmek istiyordum fiyat acayip artıyor o yüzzden siyahtan devam
ANAKART
RAM
SSD
POWER
KASA
SIVI SOĞUTMA
sizce ne almalıyım
bütçeniz nedir ona göre bir şeyler çıkarmaya çalışalım

ANAKART
RAM
SSD
POWER
KASA
SIVI SOĞUTMA
sizce ne almalıyım
Beyaz sistem iyi hoş ama başa bela, masraf olarak.daha yeni dizdim son parçam ekran kartı kargoda çok şükür bitirdim…Şimdiden kolaylıklar diliyorum.Not

Ana kartım asus btf b850 beyaz
Ram lexar ares 16*2
Sıvı soğutma auros waterforce ıı 360
Kasa corsair 3500x (psu ve fan içinde hazır)

Bütçe belirtmemişsin ama benim önerdiklerim bunlar
Anakart olarak bunlardan hangisi sana uygunsa:
Colorful BATTLE-AX B650M (Bu anakartın siyahını da buldum ama bunları tercih edersen kendine bir m2 soğutucu al. anakart linki Colorful BATTLE-AX )
Gigabyte B850M Force
Colorful CVN B650
Gigabyte B850M Aorus Elite WIFI6E Ice (siyah olanları intel nedense, gerçi diğer tavsiye ettiklerimin de hepsi beyaz maalesef siyahlardan beğendiğim çıkmadı.)
SSD olarak bir tek bu var: Kioxia Exceria PRO
Bellek olarak da bu: Kingstone
PSU olarak: XPG Core Reactor II VE
Sıvı soğutmaları bilmediğimden ve kasa ile alakalı olduğundan o konuda öneri yapmıyorum.

Son düzenleme:
Geri