YARDIM PC SATMADAN ÖNCE NE YAPMAM GEREKİYOR

hocam şimdi bunu satıp pc almayı planlıyorum direk bu e postayla açsam bir şey olurmu hem ben ghemde alan adam için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

galiba w11 deneme sürümü gönderiyorlar çünkü
Adamı/Alıcıyı etkilemez.
Sizin de yeni key almanıza gerek olmaz.

Arkadaşlar merhaba elden pc vericem benim kullandığım bir pc ama ne yapmam lazım sorunsuz bir şekilde vermem için bilgilerim gitmesin diye araştırdım birkaç şey buldum geminiye sordum genel olarak ev yani ofis için kullanmadığımdan
  • Veri Silme Komutunu Çalıştırın: Mevcut Microsoft hesabınızla oturum açtığınız bilgisayarınızda CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve cipher /w:C komutunu girin. Bu komutun bitmesini bekleyin.
  • Bilgisayarı Sıfırlayın: İşlem bittikten sonra, bilgisayarınızı Ayarlar'dan sıfırlayın ve "Her şeyi kaldır" seçeneğini seçin.
  • Bilgisayarı Kapatın: Sıfırlama işlemi tamamlanıp bilgisayar yeniden başladığında, ilk kurulum ekranı (Windows karşılama ekranı) karşınıza gelecektir. Bu ekranda bilgisayarı kapatın.
  • bunu yapmamı önerdi yetermi bu özellikle ssd için onu içinden almicam onuda vereceğimden dolayı sormak istiyorum
Hesapları kaldır geçmiş şifre den herşeyi sil en son uygulamaları kaldır ve olay bitti dosyan varsa yedekle korkmana gerek yok bu kadar şifreni bilemedikden sonra hesabına giremez

hocam o zmaan ben ilk komutu giriyorum sonra ayarlardan herşeyi kaldır sıfırla diyip sıfırlayıp en son bitince kurulum ekranı gelince kapatım vericem

Adamı/Alıcıyı etkilemez.
Sizin de yeni key almanıza gerek olmaz.
hocam o zmaan ben ilk komutu giriyorum sonra ayarlardan herşeyi kaldır sıfırla diyip sıfırlayıp en son bitince kurulum ekranı gelince kapatım vericem

Yes

Ekler

• rs5_choose_region.webp
    rs5_choose_region.webp
    33.3 KB · Hit: 6
DDR4'den DDR5'e geçmek daha zorlu bir süreç, işlemci ve anakart belki işlemci soğutucuyu değiştirmeniz gerekir. Ekran kartı için ise sadece çıkartıp takıyorsunuz. DDR5 daha güzel olur. 5060 da öyle övülecek bir kart değil, RX7600 ile pek fark yok. DDR5 li güncel bir sistem alıp ilerde ekran kartı değiştirmek daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri