- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok sağlıklı olmaz.
hocam peki w11 bana ait olduğunu nasıl anlicam ben mini pc yi alırken içinde ditek w11 pro vardıW11 Pro lisansı sizin microsoft hesabınıza bağlı veya keyine sahip misiniz?
Çok sağlıklı olmaz.
hocam peki w11 bana ait olduğunu nasıl anlicam ben mini pc yi alırken içinde ditek w11 pro vardıW11 Pro lisansı sizin microsoft hesabınıza bağlı veya keyine sahip misiniz?
O anakarta gömülü olur format attığında lisans yine o sistemde kalır yani.hocam peki w11 bana ait olduğunu nasıl anlicam ben mini pc yi alırken içinde ditek w11 pro vardı
ben hiç onla uğraşmadan bu 2sini yapsam olmazmı hocamO anakarta gömülü olur format attığında lisans yine o sistemde kalır yani.
Etkinleştirme sayfasına gir hocam. Windows Microsoft hesabına bağlı diyorsa, başak bir bilgisayarda bu microsoft hesabı ile açarsanız lisansınız otomatik olarak aktifleşir.hocam peki w11 bana ait olduğunu nasıl anlicam ben mini pc yi alırken içinde ditek w11 pro vardı
Uğraşmanıza gerek yok sadece eğer windows lisansını kaybetmek istemiyorsanız diye sormuştum ama PC hazır öyle alındıysa oem dir ve gömülür.ben hiç onla uğraşmadan bu 2sini yapsam olmazmı hocam
windows microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor etkinEtkinleştirme sayfasına gir hocam. Windows Microsoft hesabına bağlı diyorsa, başak bir bilgisayarda bu microsoft hesabı ile açarsanız lisansınız otomatik olarak aktifleşir.
bu yazıyor yani ben cmd komut ve ayardan sıfırlasam format yapmadan olurmuEtkinleştirme sayfasına gir hocam. Windows Microsoft hesabına bağlı diyorsa, başak bir bilgisayarda bu microsoft hesabı ile açarsanız lisansınız otomatik olarak aktifleşir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uğraşmanıza gerek yok sadece eğer windows lisansını kaybetmek istemiyorsanız diye sormuştum ama PC hazır öyle alındıysa oem dir ve gömülür.
Tamam, o zaman format atın, e-postasınızı fln girmeyin o ekranda kapatın (kurulum ekranından önce)windows microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor etkin
ayarlardan yapsamTamam, o zaman format atın, e-postasınızı fln girmeyin o ekranda kapatın (kurulum ekranından önce)
yani demek istediğim usb ile rufus felan uğraşmiyimTamam, o zaman format atın, e-postasınızı fln girmeyin o ekranda kapatın (kurulum ekranından önce)
Evet, o da format hocam, aynı şey.ayarlardan yapsam
hocam şimdi bunu satıp pc almayı planlıyorum direk bu e postayla açsam bir şey olurmu hem ben ghemde alan adam içinİlerde başka bir bilgisayarda o e-postayı kullanırsanız lisansınız olacak.
galiba w11 deneme sürümü gönderiyorlar çünkühocam şimdi bunu satıp pc almayı planlıyorum direk bu e postayla açsam bir şey olurmu hem ben ghemde alan adam için
Ayarlardan yapılan > formatyani demek istediğim usb ile rufus felan uğraşmiyim
hocam şimdi bunu satıp pc almayı planlıyorum direk bu e postayla açsam bir şey olurmu hem ben ghemde alan adam için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
galiba w11 deneme sürümü gönderiyorlar çünkü
sorun olurmu alan adam içinAyarlardan yapılan > format
USB ile > temiz kurulum