YARDIM PC SATMADAN ÖNCE NE YAPMAM GEREKİYOR

hocam peki w11 bana ait olduğunu nasıl anlicam ben mini pc yi alırken içinde ditek w11 pro vardı
Etkinleştirme sayfasına gir hocam. Windows Microsoft hesabına bağlı diyorsa, başak bir bilgisayarda bu microsoft hesabı ile açarsanız lisansınız otomatik olarak aktifleşir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hiç onla uğraşmadan bu 2sini yapsam olmazmı hocam
Uğraşmanıza gerek yok sadece eğer windows lisansını kaybetmek istemiyorsanız diye sormuştum ama PC hazır öyle alındıysa oem dir ve gömülür.

Etkinleştirme sayfasına gir hocam. Windows Microsoft hesabına bağlı diyorsa, başak bir bilgisayarda bu microsoft hesabı ile açarsanız lisansınız otomatik olarak aktifleşir.
windows microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor etkin

Uğraşmanıza gerek yok sadece eğer windows lisansını kaybetmek istemiyorsanız diye sormuştum ama PC hazır öyle alındıysa oem dir ve gömülür.
bu yazıyor yani ben cmd komut ve ayardan sıfırlasam format yapmadan olurmu

windows microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor etkin
Tamam, o zaman format atın, e-postasınızı fln girmeyin o ekranda kapatın (kurulum ekranından önce)

İlerde başka bir bilgisayarda o e-postayı kullanırsanız lisansınız olacak.

İlerde başka bir bilgisayarda o e-postayı kullanırsanız lisansınız olacak.
hocam şimdi bunu satıp pc almayı planlıyorum direk bu e postayla açsam bir şey olurmu hem ben ghemde alan adam için

hocam şimdi bunu satıp pc almayı planlıyorum direk bu e postayla açsam bir şey olurmu hem ben ghemde alan adam için
galiba w11 deneme sürümü gönderiyorlar çünkü

Geri