tek seferden bir şey olmaz akım korumalı priz veya ups regulator varmıPcde oyun oynarken aniden elektrik kesintisi oldu pcye zararı olurmu ara sıra başıma geliyor bu sorun endişeleniyorum psu cougar stx 700w psu
1 2 gün önce bende yaşadım gow oynarken izmirde elektrik gitti bi sıkıntı olmazPcde oyun oynarken aniden elektrik kesintisi oldu pcye zararı olurmu ara sıra başıma geliyor bu sorun endişeleniyorum psu cougar stx 700w psu
Normal nılson 3lü anahtarlı topraklama priz var reis ups al dediler ama bütçem yok upsetek seferden bir şey olmaz akım korumalı priz veya ups regulator varmı
1 2 gün önce bende yaşadım gow oynarken izmirde elektrik gitti bi sıkıntı olmaz
tamam sorun olmaz dostum ben oynarken cok kez gittiNormal nılson 3lü anahtarlı topraklama priz var reis ups al dediler ama bütçem yok upse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya reis benimde bazen başıma geliyor canımdan can gidiyor çok korkuyorum bişey olur diye sık sık olmasada ara sıra oluyor rdr2 oynarken başıma geldi ets2 oynarken geldi ara sıra başıma geliyor korkuyorum inşallah dediğiniz gibi olur zarar vermez pcye1 2 gün önce bende yaşadım gow oynarken izmirde elektrik gitti bi sıkıntı olmaz