Şuan 8 gb ram takılı vatanda toplatmıştım sistemi 2 slota takılı ramO anakartta bilmem fakat takılması gereken slotların üstünde bi simge olur yıldız gibi. O slotlara takın varsa.
Siyah olan yuvalara takmalısın hocam.asus b350m-a anakartım var 4 tane ram slotu var apu sistem kullanıyorum 8x2 3000 mhz ramim var nasıl takmalıyım ramleri
Şuan 8 gb ram var ve 8 gb daha ekleyip 16 gb yapmak istiyorsun doğru mu anladım hocam?8gb ram takılı şuan vatandan toplatmıştım sistemi şuanki ram 2 slota takılı 2 slotala 4 slotamı takıcam ozaman ramleri
şuan sistemde 8 gb ram takılı elimdede şuan 2 tane 8 gb ram var onu çıkartıp bu ikisni takıcamŞuan 8 gb ram var ve 8 gb daha ekleyip 16 gb yapmak istiyorsun doğru mu anladım hocam?
Eğer doğru ise soğutucu engellemiyorsa eğer siyah olan yuvalar (1 ve 3) takarsan iyi olur hocam.
Tamam dediğim gibi siyah yuvalara takın hocam. 1. ve 3. slotlara.şuan sistemde 8 gb ram takılı elimdede şuan 2 tane 8 gb ram var onu çıkartıp bu ikisni takıcam
Doğru hocam.2. 4. 1. 3. diye sıralanması gerekmiyor mu ramlerin ben mi yanlış hatırlıyorum (takma sıraları)