gunesgkcee
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Herkese selamlar geçenlerde hoparlörün sesiyle ilgili bir konu açmıştım maalesef sorun hoparlörde değilmiş yeni bir atk mercury siparişi vermiştim ve bugün geldi aynı çıt çıt ses gelmesini kulaklıkta da yaşadım ve hoparlörü de kulaklığı da başka bir bilgisayarda denemek istedim sorunsuz çalıştı sorun maalesef anakartımda gibi görünüyor. Sorunum genel olarak seslerle ilgili (müzik dinlerken veya video izlerken genel olarak kulaklığa veya hoparlöre ses veren herhangi bir işlem yaparken ara ara çıt çıt ses gelmesi ve hafif stutter) bir çok şey denedim bios update, realtek driver update, anakart chipset kurulumu, expo açık kapalı, ramleri farklı slotlarda teker teker denedim, 2 kere windows 10 ve windows 11 olmak üzere yeni kurulum, ekran kartını çıkardım sorun hala devam ediyordu o yüzden amd driverlarından olamaz sorun ya işlemcide ya da anakartta ya da yazılımsal bir şey. İlk başta ekran kartından dolayı olduğunu düşündüm çünkü youtube'da video izlerken seste takılma olduğunda videoda da takılma oluyordu ancak sorun onda değilmiş. Biostan işlemcinin ekran kartını kapatıp da denedim ancak nafile. Sonuç olarak anakartı veya işlemciyi garantiye yollamadan sorunumun nerede olduğunu bulmama yardım eder misiniz?
Sistemim imza kısmında yazıyor. Yardım edebilecek birileri varsa çok iyi olur.
Sistemim imza kısmında yazıyor. Yardım edebilecek birileri varsa çok iyi olur.