Logitech Z150 Çıt Çıt ses gelme sorunu

Reaksiyon skoru
26
Logitech z150 hoparlöre sahibim çok sık olmamakla beraber müzik dinlerken veya video izlerken bazı anlarda hoparlörden çıt çıt ses geliyor hafif bir şekilde sanki jak kablosunu oynatıyormuş gibi. Donanım olarak herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmediğimden dolayı elektriksel bir sorun olduğunu düşünüyorum ev müstakil ve elektrik sistemi baya da eski 1990'lardan kalma o yüzden topraklamayla ilgili bir sorun olduğunu varsayıyorum ancak yine bir konu açıp sormak istedim. Evdeki prizler dışında başka bir prizde deneyemedim duvardaki prize 6'lı akım korumalı priz bağlı ve bu prizde pc, monitör ve hoparlör bağlı. Ev içindeki diğer prizlerde de denedim ancak sorun hep var hafif hafif çıt çıt sesleri geliyor sadece bas vurunca veya tiz çıkınca değil belirsiz aralıklarla bu ses geliyor. Sizce bu sorun elektriksel midir yoksa şunu kontrol et veya bunu dene diyebileceğin bir şeyler var mıdır?

yok mu bilgili birisi upp

Merhaba, ben Logitech Z150 aldım. Sizdeki Logitech Z150'de de devamlı hafif bir cızırtı var mı? @gunesgkcee
yok hocam benim sorunum bilgisayarin islemcisinden kaynakliymis hem kulaklik hem hoparlorden ses gelince garantiye yolladim sifiriyla degistirdiler sorun cozuldu

yok hocam benim sorunum bilgisayarin islemcisinden kaynakliymis hem kulaklik hem hoparlorden ses gelince garantiye yolladim sifiriyla degistirdiler sorun cozuldu
Dip sesin miktari bir kol uzaklıktayken geliyor mu size?
Beni biraz rahatsız ediyor ama kusurlu ürün mü anlayamadım, kendi deneyiminizi yazarsanız sevinirim.

Dip sesin miktari bir kol uzaklıktayken geliyor mu size?
Beni biraz rahatsız ediyor ama kusurlu ürün mü anlayamadım, kendi deneyiminizi yazarsanız sevinirim.
Benim sorunum dip ses değildi hocam herhangi bir dip ses sorunu yaşamadım. Benim sorunum sesin bozulması ve kendini atlamasıydı yani müzik dinlerken veya video izlerken vesaire seste ara ara çatırdama oluyordu ve kendini atlıyordu.

Benim sorunum dip ses değildi hocam herhangi bir dip ses sorunu yaşamadım. Benim sorunum sesin bozulması ve kendini atlamasıydı yani müzik dinlerken veya video izlerken vesaire seste ara ara çatırdama oluyordu ve kendini atlıyordu.

Anladım, işlemciyi iade ederek çok güzel yapmışsın dostum, sorunun düzeldiği için adına sevindim.

Ben ikinci yazımda konudan bağımsız konuşmak istedim ama kendimi ifade edemedim.

Ben de Z150 kullanıyorum ancak cızırtımsı bir dip ses alıyorum, bu ses bir kol uzaklığa kadar duyuluyor.

İşlemci sorunundan bağımsız, yeni sisteminde senin hoparlöründe de aynı mesafeden bu cızırtımsı dip ses geliyor mu?

Açtığın konunun durumumdan farklı olduğunu biliyorum ancak sen de aynı ürünü kullandığın için bana yardımcı olursun diye düşündüm.

Logitech z150 hoparlöre sahibim çok sık olmamakla beraber müzik dinlerken veya video izlerken bazı anlarda hoparlörden çıt çıt ses geliyor hafif bir şekilde sanki jak kablosunu oynatıyormuş gibi. Donanım olarak herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmediğimden dolayı elektriksel bir sorun olduğunu düşünüyorum ev müstakil ve elektrik sistemi baya da eski 1990'lardan kalma o yüzden topraklamayla ilgili bir sorun olduğunu varsayıyorum ancak yine bir konu açıp sormak istedim. Evdeki prizler dışında başka bir prizde deneyemedim duvardaki prize 6'lı akım korumalı priz bağlı ve bu prizde pc, monitör ve hoparlör bağlı. Ev içindeki diğer prizlerde de denedim ancak sorun hep var hafif hafif çıt çıt sesleri geliyor sadece bas vurunca veya tiz çıkınca değil belirsiz aralıklarla bu ses geliyor. Sizce bu sorun elektriksel midir yoksa şunu kontrol et veya bunu dene diyebileceğin bir şeyler var mıdır?
Merhaba, benim eski bir kulaklıkta söylediğiniz gibi cızırtı sesleri geliyordu ara sıra, kulaklığı bi oynatıp vurduğumda düzeliyordu. Sonra artmaya başlayınca içini açtım bir kaç kablonun dışı soyulduğundan birbirine temas ettiğini fark ettim. Kabloların etrafını sarıp teması kestiğimde düzelmişti. Bilmiyorum sizin kulaklık açılınca deforme olur mu ama açıp bi içine bakmakta fayda var. Açmayacaksanız da aktif bir ses açıkken kulaklığı sağa sola esnettiğinizde vs. oluyorsa kablolardan olduğunu anlarız.

Şimdi okudum da sorun çözülmüş zaten, silmiyorum belki görenin işine yarar.

Geri