steam guard yüzünden 15gün bekletmede falan demedi kasa nasıl düştü dersende rekabet maçından düştü satamayacağım herhaldeEğer steam guard ı şimdi kurduysan yani daha önce kurulu değilse 15 gün pazar banı veriyor diye biliyorum. 15 günün sonunda satabilirsin. Bu arada o kasa nereden düştü![]()
banada 10 kurusluk kasa düsüyor düse düse.cs go maçından 220Tl lik kasa düşürdüm telefondan onay istiyor onayı veriyorum böyle oluyor lütfen bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi
Ben ilk steam guardı etkinleştirdiğimde bana pazar banı vermişti yani 15 günün sonunda itemlerimi direkt pazarda satabiliyordum. Sen steam guardı bu kasa düştükten sonra mı etkinleştirdin ?steam guard yüzünden 15gün bekletmede falan demedi kasa nasıl düştü dersende rekabet maçından düştü satamayacağım herhalde
steam guardan değil evet rekabetçiden düştü2-220 TL kasa mı düşürdünrekabetçiden mi düşürdün? bu arada steam guarddan dolayı olabilir
yok önceden vardı 2yıllık hesap zatenBen ilk steam guardı etkinleştirdiğimde bana pazar banı vermişti yani 15 günün sonunda itemlerimi direkt pazarda satabiliyordum. Sen steam guardı bu kasa düştükten sonra mı etkinleştirdin ?
reis ne şansmış yaw bana 20 kuruşluk kasa falan düşüyorsteam guardan değil evet rekabetçiden düştü
Hocam bilemedim. Normalde steam guard varsa istediğin zamanda istediğin eşyayı satabilmen gerek. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok açıkçası.steam guardan değil evet rekabetçiden düştü
Post automatically merged:
yok önceden vardı 2yıllık hesap zaten
sinirlerim bozuldu 200tl şey çıkarmışım satamıyorumHocam bilemedim. Normalde steam guard varsa istediğin zamanda istediğin eşyayı satabilmen gerek. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok açıkçası.
Kanka bunu diyor acaba bundanmiHocam bilemedim. Normalde steam guard varsa istediğin zamanda istediğin eşyayı satabilmen gerek. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok açıkçası.
Bundanmi bekletiyor acepreis ne şansmış yaw bana 20 kuruşluk kasa falan düşüyor
Hocam nedenini zaten yazmış kisinirlerim bozuldu 200tl şey çıkarmışım satamıyorum
Kanka bunu diyor acaba bundanmi
Bundanmi bekletiyor acep
15Gun sonra satabilcekmiyim yani Eğer bekletirsemHocam nedenini zaten yazmış kimobil kimlik doğrulayıcısı yani steam guardı devre dışı bırakmışsın büyük ihtimal
sormaktan bıktım ama devre dışı bırakmadığından emin misin ? Bu arada merak etme, o kasanın fiyatı zaten kolay kolay düşmez.
![]()
Zaten Fiyatı 210Tl ile 225 arası gidip geliyorHocam nedenini zaten yazmış kimobil kimlik doğrulayıcısı yani steam guardı devre dışı bırakmışsın büyük ihtimal
sormaktan bıktım ama devre dışı bırakmadığından emin misin ? Bu arada merak etme, o kasanın fiyatı zaten kolay kolay düşmez.
![]()
arkadaşın dediği gibi 15 gün sonra pazar banınız kalkacak.sinirlerim bozuldu 200tl şey çıkarmışım satamıyorum
Kanka bunu diyor acaba bundanmi
Bundanmi bekletiyor acep