O tür mahalle bilgisayarcılarından uzak durun başka bir şey veya 10 yıldır çekmecede duran macunu sürmüş olabilir.Arkadaşlar az önce binamızın altında olan bilgisayarcıdan termal macun değişimi yaptırdım. Bilgisayarı çalıştırdıktan yaklaşık 10 dk sonra yanık kokusu gelmeye başladı. Bu normalde yaşanan bir şey mi ?
beni dolandırmışlardı bi kere çok sövmüştüm bidaha gitmedim o zaman giden kafamı s..Dostum git kendin bilmeden yap daha iyi. Manyak onlar teslim edilmez onlara hiçbir şey.
fazlalıkl parçalar onlar karşimGeçmiş olsun içinden parça çalmadıysa şanslısın.
Gitti ryzen oof kendin termal macun al kendin sürArkadaşlar az önce binamızın altında olan bilgisayarcıdan termal macun değişimi yaptırdım. Bilgisayarı çalıştırdıktan yaklaşık 10 dk sonra yanık kokusu gelmeye başladı. Bu normalde yaşanan bir şey mi ?
karşim 16gb ram vardı söktüm 1gb taktım füze gibi oldu (!)fazlalıkl parçalar onlar karşim
Kardejim remin biri kastırıyodu arakla-Geçmiş olsun içinden parça çalmadıysa şanslısın.
4 5 sene önce gitmiştim bir bilgim yoktu o zamanlar. 1 tb hdd vardı sistemde, bozulmuştu götürmüştüm. Hani elmanın çürük yerini sıyırıp yersin ya ben de öyle yaptım bozuk yerleri attım bu kadar kaldı demişti. Bi baktım 300gb hdd var. Sonradan anladım ki adam hdd yi değiştirmiş. Bi de üstüne 100 lira para almıştı kaç sene öncenin parasıyla.beni dolandırmışlardı bi kere çok sövmüştüm bidaha gitmedim o zaman giden kafamı s..
bana ozamanlar 2k ya sistem var miss gibi tüm oyunları papçi oynarsın dedi bende küçüktüm ***** gibi inanmıştım bi tane laptop bitane i5 1.nesil işlemcili kasa ve xbox 360 vermiştim üste bide 1k verdim xboxda 1k lık oyun vardı kafamı s aldığım sistem rx 560 i3 2120 idi ekran kartı 1hafta sonra yandı sonra 1k daha verdim 1050 ti takmıştı4 5 sene önce gitmiştim bir bilgim yoktu o zamanlar. 1 tb hdd vardı sistemde, bozulmuştu götürmüştüm. Hani elmanın çürük yerini sıyırıp yersin ya ben de öyle yaptım bozuk yerleri attım bu kadar kaldı demişti. Bi baktım 300gb hdd var. Sonradan anladım ki adam hdd yi değiştirmiş. Bi de üstüne 100 lira para almıştı kaç sene öncenin parasıyla.