Neler Yeni

[YARDIM] Termal macun sonrası koku

egeeyksl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ege Yüksel
Arkadaşlar az önce binamızın altında olan bilgisayarcıdan termal macun değişimi yaptırdım. Bilgisayarı çalıştırdıktan yaklaşık 10 dk sonra yanık kokusu gelmeye başladı. Bu normalde yaşanan bir şey mi ?

En İyi Cevap
7
Arkadaşlar az önce binamızın altında olan bilgisayarcıdan termal macun değişimi yaptırdım. Bilgisayarı çalıştırdıktan yaklaşık 10 dk sonra yanık kokusu gelmeye başladı. Bu normalde yaşanan bir şey mi ?
O tür mahalle bilgisayarcılarından uzak durun başka bir şey veya 10 yıldır çekmecede duran macunu sürmüş olabilir.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Gitti ryzen oof kendin termal macun al kendin sür

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Geçmiş olsun içinden parça çalmadıysa şanslısın.
Kardejim remin biri kastırıyodu arakla-
ay pardon, aldım ben onu. Şimdi gir canlı derse kasma falan hiç olmayacak çikilop gibi.

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
beni dolandırmışlardı bi kere çok sövmüştüm bidaha gitmedim o zaman giden kafamı s..
4 5 sene önce gitmiştim bir bilgim yoktu o zamanlar. 1 tb hdd vardı sistemde, bozulmuştu götürmüştüm. Hani elmanın çürük yerini sıyırıp yersin ya ben de öyle yaptım bozuk yerleri attım bu kadar kaldı demişti. Bi baktım 300gb hdd var. Sonradan anladım ki adam hdd yi değiştirmiş. Bi de üstüne 100 lira para almıştı kaç sene öncenin parasıyla.

En İyi Cevap
3
4 5 sene önce gitmiştim bir bilgim yoktu o zamanlar. 1 tb hdd vardı sistemde, bozulmuştu götürmüştüm. Hani elmanın çürük yerini sıyırıp yersin ya ben de öyle yaptım bozuk yerleri attım bu kadar kaldı demişti. Bi baktım 300gb hdd var. Sonradan anladım ki adam hdd yi değiştirmiş. Bi de üstüne 100 lira para almıştı kaç sene öncenin parasıyla.
bana ozamanlar 2k ya sistem var miss gibi tüm oyunları papçi oynarsın dedi bende küçüktüm ***** gibi inanmıştım bi tane laptop bitane i5 1.nesil işlemcili kasa ve xbox 360 vermiştim üste bide 1k verdim xboxda 1k lık oyun vardı kafamı s aldığım sistem rx 560 i3 2120 idi ekran kartı 1hafta sonra yandı sonra 1k daha verdim 1050 ti takmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,191
Üyeler
168,743
Son üye
zwoldc
Top Bottom