Neler Yeni

Yardım! VGA - HDMI Dönüştürücüde Gri ve Siyah Ekranda Titreşim Oluyor

HyperNowa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan
@Abdullah Hacıgül
Benim şu anki ekran kartım NVIDIA 1050 Ti ve monitörüm LG W2243S kullandığım VGA HDMI aktif dönüştürücüde gri ve siyah ekranda titremeler olmaya başladı ve muhtemelen bozulmaya başladı ama da öncesinde böyle bir sorun yoktu. Monitörüm eski olmasına rağmen sorunsuz çalışıyor. Yeni bir dönüştürücü almak istiyorum biraz araştırma yaptım lâkin emin olamadım.

Şu an kullandığım aktif dönüştürücü 2 veya 3 sene öncesinde almıştım ve masaüstünde ve tarayıcı açıkken siyah ve gri ekranlarda örneğin Discord'daki gri ekran vb... Belirgin bir şekilde gri ve siyah renklerde dalgalanmalar mevcut bazen de olmuyor tamamen şans faktörü oluyor. Ben pasif dönüştürücü veya monitörüm VGA çıkışlı olduğu için VGA DVI - I kablosu düşünüyorum. Aktif dönüştürücüde olabilir lâkin aktif dönüştürücüde bir iki yıl sonra görüntüde az veya çok titrelemeler yani meydana gelebiliyor.

BIOS menüsüne, format atma bölümüne geldiğim zaman vs hiçbir şekilde titreme yok sadece Windows açılınca oluyor bazen de olmuyor ya Windows ile dönüştürücü arasında çakışma var ya da dönüştürücü bozulmaya başladı.

İyi bir dönüştürücüden anlayan varsa LG W2243S monitör ve 1050 Ti ekran kartına uygun tercihim VGA DVI-I kablo veya iyi bir pasif dönüştürücü monitörüme uygun olur mu bilen varsa yazabilir mi? Pasif dönüştürücü veya VGA - DVI - almayı düşünüyorum. Monitörüme uygun olur mu? bunun cevabını merak ediyorum. En kötü ihtimal aktif dönüştürücü alırım.

Sonradan Tavsiyeni bekliyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
nasıl bir titreme?

HyperNowa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gökhan
gri ve siyah ekranda titremeler oluryor yani dalgalanma şeklinde yeni dvi 24+1 to vga dönüştürücü arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom