tuncay_34
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
ekran kartı modelini öğrenin ve format usb si hazırlayın youtubede videolar var sonra win10 kurun driver vs. yükleyinMerhaba Arkadaşla bu pc format atımak istiyorum format sonrası wın8 mi? wın10 mu? yukleyebılırım?Format atmadan önce ne yapmalıyım?Kasadakı tum parca modellerını ögrenmem gerekır mı?Sürücüleri ınternetten bulup yukleyebılırmıyız?
Merhaba Arkadaşla bu pc format atımak istiyorum format sonrası wın8 mi? wın10 mu? yukleyebılırım?Format atmadan önce ne yapmalıyım?Kasadakı tum parca modellerını ögrenmem gerekır mı?Sürücüleri ınternetten bulup yukleyebılırmıyız?
Merhaba,Merhaba Arkadaşla bu pc format atımak istiyorum format sonrası wın8 mi? wın10 mu? yukleyebılırım?Format atmadan önce ne yapmalıyım?Kasadakı tum parca modellerını ögrenmem gerekır mı?Sürücüleri ınternetten bulup yukleyebılırmıyız?
bu program yeterlımı fotolarını cekeyım format sonrası bunların surucukleını ınternetten bulup kurmam yeterlıdır dımı?ekran kartı modelini öğrenin ve format usb si hazırlayın youtubede videolar var sonra win10 kurun driver vs. yükleyin