Yardım! Win7'den Wİn10

tuncay_34

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba Arkadaşla bu pc format atımak istiyorum format sonrası wın8 mi? wın10 mu? yukleyebılırım?Format atmadan önce ne yapmalıyım?Kasadakı tum parca modellerını ögrenmem gerekır mı?Sürücüleri ınternetten bulup yukleyebılırmıyız?

Ekler

• pc-1.PNG
    pc-1.PNG
    77.9 KB · Hit: 35
Merhaba Arkadaşla bu pc format atımak istiyorum format sonrası wın8 mi? wın10 mu? yukleyebılırım?Format atmadan önce ne yapmalıyım?Kasadakı tum parca modellerını ögrenmem gerekır mı?Sürücüleri ınternetten bulup yukleyebılırmıyız?
ekran kartı modelini öğrenin ve format usb si hazırlayın youtubede videolar var sonra win10 kurun driver vs. yükleyin

Sistem Win 10 için uygun burdan minimum 8GB olan USB belleğinize araç ile win 10 yazdırın:

ssd varsa win10 yoksa win8.1 daha mantıklı olur bence.

Merhaba,

Windows 10 64 bit yükleyebilirsin. Önerim o olacaktır. Temiz kurulum yapacaksan içerisinde bulunan bilgilerini,fotoğraflarını vs bir depolama aygıtına(flash,telefon) depolaman gerekmekte. Modellerini öğrenmek şart değil. Sürücüleri tek tek bulmana gerek yok uygulamalar var zaten yardımcı olabilecek.

ekran kartı modelini öğrenin ve format usb si hazırlayın youtubede videolar var sonra win10 kurun driver vs. yükleyin
bu program yeterlımı fotolarını cekeyım format sonrası bunların surucukleını ınternetten bulup kurmam yeterlıdır dımı?
CPUID CPU-Z

Geri