kardeşim sen hiçbirsey yapma hani derler ya "..... trene baktığı gibi bak" yanlış anlama ama yani olmaz.kardeşim ben sana nasıl guvene bilirim o adama da guvenemem elbette herkes farklı şeylerdiyor
ben guncellemem demiyorum guncellerim ama pc nin içinde benim için onemli şeyler var aha diyelim güncelledim ve hata falan verdi napacam sonra ben mecbur fortmat gerekecek ve butun her şey silincekkardeşim sen hiçbirsey yapma hani derler ya "..... trene baktığı gibi bak" yanlış anlama ama yani olmaz.
format gerekmiyor kardeşim yardımcı olacam dedim tamam.ben guncellemem demiyorum guncellerim ama pc nin içinde benim için onemli şeyler var aha diyelim güncelledim ve hata falan verdi napacam sonra ben mecbur fortmat gerekecek ve butun her şey silincek
Korkmana gerek yok kardeşim güncelle de bu güncellemelerden doğan sıkıntılar herhalde bir benim başıma gelmiyor. Nasıl oluyor anlamış değilim.ben guncellemem demiyorum guncellerim ama pc nin içinde benim için onemli şeyler var aha diyelim güncelledim ve hata falan verdi napacam sonra ben mecbur fortmat gerekecek ve butun her şey silincek