[YARDIM] Windows update çalışmıyor

Dosyalarınızı ve ayarlarınızı kurtarmak için bir sistem görünümü oluşturabilirsin. Format sonrasında bu sistem görünümünü aktif edip her şeyi eski hale getirebilirsin.

Ekstra deapolama alanı alırsan kafan çok rahat olur 1 terabayt hdd 300 lira
Depolamadan dolayı demiyorum baya birikti her şey kaybetmemem gerekn birsürü şey var şimdi düzeni bozup onunla uğraşamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyalarınızı ve ayarlarınızı kurtarmak için bir sistem görünümü oluşturabilirsin. Format sonrasında bu sistem görünümünü aktif edip her şeyi eski hale getirebilirsin.
Nasıl oluyor o. Pcdeki yüklü yazı fontlarının bile silinmesini istemiyorum

Sistem yedeği alıyorsunuz. Rehber video izleyin. Resim, video, oyun gibi dosyaları yedeklemen gerekir. Yedeklemezsen geri dönmezler ama sistem ayarları geri döner.

Sistem yedeği alıyorsunuz. Rehber video izleyin. Resim, video, oyun gibi dosyaları yedeklemen gerekir. Yedeklemezsen geri dönmezler ama sistem ayarları geri döner.
Tamam teşekkürler. Cmdden etkinleştiriyorum onunla alakası olabilirmi. Bir sorunum daha var çünkü şuanda windowsta. Birde bu yöntemle format atınca virüs varsa gider değil mi?

Tamam teşekkürler. Cmdden etkinleştiriyorum onunla alakası olabilirmi. Bir sorunum daha var çünkü şuanda windowsta. Birde bu yöntemle format atınca virüs varsa gider değil mi?
Virüs çok etkili bir virüs olmalı kaybolmaması için, yani çoğu virüs gibi varsa sisteminden temizlenir.

Virüs olarak görüyor deneyeyim mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazma izni yok diyor olmadı bir şey

Hangi AV yazılımı virüs olarak görüyor? Attığım linkteki yazılım Microsoft'un orijinal sitesinden.

Defender'i kapatıp bir de öyle dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,554
Üyeler
190,761
Son üye
Enes cevik
Geri