Neler Yeni

YARDIM. Yeni pc display kablosuyla açılmıyor

yucexzzers

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Arkadaşlar itopyadan hazır sistem alıp kurdum sıvı soğutmayı kendim taktım display kablosunu ekran kartından alıp msi 2k monitörüme taktım. Bilgisayarı açtığımda ekranda msi yazıp 5 saniye sonra hdmi 2 no signal hatası alıyorum monitörün arkasındaki joystikle oynadığımda hiçbir şey olmuyor displaye geçiş yapamıyorum sizce neden kaynaklı böyle hata alıyorum ?

Kyuma

80+ Bronze
Arkadaşlar itopyadan hazır sistem alıp kurdum sıvı soğutmayı kendim taktım display kablosunu ekran kartından alıp msi 2k monitörüme taktım. Bilgisayarı açtığımda ekranda msi yazıp 5 saniye sonra hdmi 2 no signal hatası alıyorum monitörün arkasındaki joystikle oynadığımda hiçbir şey olmuyor displaye geçiş yapamıyorum sizce neden kaynaklı böyle hata alıyorum ?
hazır sistemlerde ekran kartı demonte geliyor ekran kartını iyi taktığınızdan eminmisiniz?

yucexzzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hazır sistemlerde ekran kartı demonte geliyor ekran kartını iyi taktığınızdan eminmisiniz?
Evet hocam taktık pci express kablosu hazır duruyordu onu da taktım başka neyden yapabilir
Rtx 4070 super oc ekran kartını taktık pcyi açınca fanlar direkt dönmüyor,fanlar sıcaklığa göre çalışacağını sanıyorum o yüzden pek önemsemedim dönmemesini

Amd34

80+ Silver
Windows kurulu mu?

Kyuma

80+ Bronze
Evet hocam taktık pci express kablosu hazır duruyordu onu da taktım başka neyden yapabilir
Rtx 4070 super oc ekran kartını taktık pcyi açınca fanlar direkt dönmüyor,fanlar sıcaklığa göre çalışacağını sanıyorum o yüzden pek önemsemedim dönmemesini
hayır ilk bilgisayarı başlattığın zaman dönmesi gerek , daha sonra durur fanlar.

yucexzzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
güç pinlerini doğru taktınız mı psu dan gelen 8 pin

Kyuma

80+ Bronze
Hocam başlattığımda hiç dönmedi yaklaşık 5 dakika çalıştı ama fanları hiç çalıştırmadı sizce neden kaynaklıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir fikrim yok ama başka bir abiye aldığımızda sanırım windows 11 kurulu gelmişti
hocam ekran kartının anakarta iyice tık sesi ile oturduğun eminseniz başka bir problem var.

yucexzzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers

Kyuma

80+ Bronze

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,917
İsim
yusuf ecer
Ekran kartındaki değil de anakarttaki dp-hdmi soketine takmış olabilir misiniz kabloyu?

yucexzzers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
hocam detaylı soketin fotoğraflarını atarsanız bakayım.
Hocam pin 8 pinli olması lazım bir de üstünde daha küçük 4-5 tane soket vardı ekran kartının girişinde de aynı şekilde vardı o şekilde taktım ama illa fotoğraf isterseniz akşam 7 gibi atabilirim

Kyuma

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,551
Üyeler
161,304
Son üye
Secozy
Top Bottom