Neler Yeni

Yardıma İhtiyacım Var! Turkcell superonline ozel numaradan basvuru

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
Arkadaslar selamlar bir ay once kapıma gelen superonline gorevlileri (superonline fiber kutusu geldikten sonra) iste basvuru icin ikna etmeye calısmıslardı. Numaralarını aldım sonra turknette devam ettim. Simdi acil sorum su. Bu arkadas verdigi ozel numaradan yani 0536xxxx diye numaradan aradı onbasvuru mernis kontrolü vs dedi ben de isim soyisim tc dogum tarihi ve baba isim paylastım. Bunlar olagan seyler mi?

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Arkadaslar selamlar bir ay once kapıma gelen superonline gorevlileri (superonline fiber kutusu geldikten sonra) iste basvuru icin ikna etmeye calısmıslardı. Numaralarını aldım sonra turknette devam ettim. Simdi acil sorum su. Bu arkadas verdigi ozel numaradan yani 0536xxxx diye numaradan aradı onbasvuru mernis kontrolü vs dedi ben de isim soyisim tc dogum tarihi ve baba isim paylastım. Bunlar olagan seyler mi?
abonelik için prim alıyorlar galiba ama ben bireysel numaradan bu tarz bilgileri vermezdim.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Özel numaradan vermeniz çok saçma bence bir bit yeniği var

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abonelik için prim alıyorlar galiba ama ben bireysel numaradan bu tarz bilgileri vermezdim.
asla vermezdim zaten ama arkadas bayadır arayıp superonline'lı yapmaya calısıyordu beni. Bosluguma geldi acıkcası. Bu bilgilerim zaten internette yayılıdır diye verdim ama simdi suphelenmeye basladım :(((
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel numaradan vermeniz çok saçma bence bir bit yeniği var
yukarıda belirttim normalde hic bilgi paylasmam ama bir anlık verdim gitti valla suphelendim simdi konusma sonrasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,419
Üyeler
166,207
Son üye
Erwin_Rommel_19_42
Top Bottom